Fender Play!

Navnet sier alt... det er bare å sette i gang! Men hvis du fortsatt ikke har prøvd Fender Play, så sjekk her. Jeg lover deg at det er verdt å bruke en smule tid på, slik at du fremover kan bli enda bedre til å spille på ditt instrument.


Hvordan virker Fender Play?

Systemet er basert på at du tegner et abonnement, og det er rabatt å hente hvis du tegner deg for en lengre periode. Sammenlignet med mange andre online-ressurser, er Fenders opplegg til å komme i nærheten av rent prismessig, og det er bygd sånn opp at du raskt kommer til å kunne spille hele låter.

Fender Play er en online videoplattform som gir deg adgang til å lære å spille et instrument helt fra grunnen av. Selv om du aldri har hatt en gitar i hånden, gir Play deg mulighet for å lære og beherske alle grunnprinsippene i musikken. Det hele foregår i ditt eget tempo, og akkurat der du befinner deg. Du trenger ikke dra ut og finne en lærer, eller melde deg på kurs på voksenopplæring. I stedenfor kan du jobbe med Plays leksjoner hjemmefra, og når du har tid og lyst til å lære noe nytt.

Plays leksjoner er laget av erfarne instruktører, og utviklet med henblikk på å gi deg en lett og forståelig inngang til gitarspilling. Du får mulighet for å strukturere din egen undervisning med hundredevis av leksjoner innenfor rock, blues, folk, country og pop, og du lærer raskt å spille hele låter fra start til slutt.

Undervisningen foregår på nett med praktisk tilrettelagte leksjoner. Det er basert på en gitarlærer som viser og demonstrer de forskjellige elementene i gitarspill, med forskjellige grafiske elementer og kameravinkler som gjør det enklere for deg å følge med. Musikkteori introduseres løpende når det er behov for det, så undervisningen forblir så levende og fokusert på selve gitarspillet som mulig.

Hvem henvender det seg til?

Fender Play henvender seg først og fremst til begynneren, den som har øvd litt, eller til ham eller henne som begynner å spille et nytt instrument. Hvis du gjerne vil hjelpes godt i gang - eller videre hvis du ikke er helt "grønn" på instrumentet ditt, eller hvis ditt barn akkurat har fått sin første el-gitar eller -bass, så er det akkurat noe for dere - det krever bare et rimelig abonnement og grunnleggende engelskkunnskaper, så er du igang.

Den helt store styrken ved systemet er at leksjonene er delt opp etter hva du gjerne vil lære. Hvis du har noen få minutter og gjerne vil lære noe nytt, så kan du klikke deg inn på leksjoner om bestemte teknikker, eller hvis du gjerne vil lære én av de utallige låtene, så er du også raskt i gang med det!

Fender Play holder styr på fremskritt og resultat, slik at du hele tiden kan måle fremskrittene dine og se at du HAR blitt bedre enn i går!

Instrumenter fra Fender

De fleste kjenner Fenders instrumenter, som man kan oppleve lyden av helt fra klasserom på ungdomsskolen til de største arenakonserter. Det finnes en Fender for ethvert nivå (og mange av dem kan du kjøpe hos oss...)

Fender Play inneholder for tiden tre essensielle instrumenter, som er riktig gode å begynne med når du gjerne vil lære å spille selv - og eventuelt også på litt lengre sikt gjerne vil være med i et band. Du kan lære å spille

  • Gitar
  • El-gitar
  • Bass eller el-bass
  • Ukulele

Jeg har selv prøvd det, og jeg skulle ønske jeg hadde hatt en sånn ressurs da jeg selv skulle lære å spille. Nå må jeg nøye meg med å utsette mine barn for det...

Hvis din nysgjerrighet har blitt vakt, så sjekk utvalget vårt av Fender Play her, hvor du kan kjøpe deg til nettopp den løsningen som passer til deg og din familie i

...og la meg for ordens skyld fremheve at Fender Play passer fantastisk godt sammen med den nye serien av instrumenter, Fender Player, som du finner ved å trykke her - eller med de nye Fender Mustang GT eller Rumble-forsterkerne (til bass), som du finner her...