Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Casio CT-X3000 keyboard

 • 61 anslagsfølsomme tangenter. 64-toners polyfoni
 • 2-veis høyttalersystem på 2 x 6 watt med 10 cm bassrefleks-høyttalere
 • 800 lyder, 235 auto-akkompagnementsrytmer, 30 innebygde låter
Les hele beskrivelsen
3,559.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Bestill innen
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:CA-CTX3000

Beskrivelse

 • 61 anslagsfølsomme tangenter. 64-toners polyfoni
 • 2-veis høyttalersystem på 2 x 6 watt med 10 cm bassrefleks-høyttalere
 • 800 lyder, 235 auto-akkompagnementsrytmer, 30 innebygde låter
 • Med digitale effekter og Pitchbend-hjul
 • Innebygd 17-spors opptaker
 • Lydinngang for tilkobling av smarttelefon
 • USB-MIDI-port til Mac, PC, Android eller iOS-enhet
 • Fungerer med batteri eller den medfølgende strømforsyningen

Casio CT-X3000 er et transportabelt keyboard med 61 anslagsfølsomme tangenter, 64 toners polyfoni, 800 lyder og 260 akkompagnementsrytmer.

CT-X3000 er et godt valg til den nystartede keyboardspilleren, hobbypianisten eller til keyboardspillere som trenger et godt og bærbart tangentinstrument.

Det som gjør at Casio CT-X3000 skiller seg ut fra andre keyboard, er dens kraftige AiX-lydmotor. AiX-teknologien gjør at CT-X3000 makter å levere lyder som er forbausende livaktige og realistiske. CT-X3000 lyder så godt at det overrasker at den ikke koster mer. Du får mulighet for å velge mellom 600 lyder fordelt på forskjellige kategorier, og i hver kategori finner du en utrolig rekke livaktige instrumenter. Den for alle keyboard så viktige flygellyden er en presis og virtuell gjengivelse av et 9-fots konsertflygel, mens el-piano-lydene byr på alle former for samtidige og gamle klassikere, som gjengis i en lydkvalitet som både begeistrer og inspirerer til å sette seg til klaviaturet og spille. Spill f.eks. en fløyte-, trompet- eller saksofonlyd, og legg merke til den naturlige luften og vibratoen som lydene inneholder. Eller velg en av de mange synth-lydene, tilføy en arpeggiator og trommedel, og beveg deg ut i den elektroniske musikkverdenen.

Casio CT-X3000 har 260 innebygde rytmer med tilhørende akkompagnement, slik at du alltid har et band for hånden til å levere det rette underlaget til keyboardspillet ditt. Utvalget av rytmer dekker musikk fra hele verden, så vel som musikk fra hele musikkhistorien. Du finner derfor alle gamle favoritter og hits, så vel som de nyeste rytmene til rap, hiphop, house og EDM (electronic danse music), og alle spilles med utrolig realistiske instrumenter og med trommesett med autentiske akustiske trommer, vintage trommemaskin-lyder, og med en enorm samling av perkusjonsinstrumenter og lydeffekter.

Keyboardet er utrustet med en 17-spors opptaker og en 42-spors mikser, som gir deg mulighet til å lage utførlige musikksekvenser og låter. Du kan også ta opp opptil 100 forskjellige fraser og avspille dem igjen med fire ”Phrase Pads”, og på den måten tilføye alle mulige slag interessante elementer til musikken din. Skap nye og interessante toner direkte på klaviaturet, eller interager via USB med datamaskinen din og styr eksterne lyder og virtuelle instrumenter fra CT-X3000. Det er også Expression-pedal-innganger på CT-X3000, noe som gir mulighet for ekstern kreativ styring av forskjellige parametre. Dessuten kan du spille av wav.-musikkfiler direkte fra en USB-nøkkel med en inkludert karaoke-funksjon, som gjør det mulig å stilne vokalen på innspillinger slik at du selv kan utføre vokaldelen.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)