Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Casio CTK-3500 keyboard

Casio
  • Flott keyboard med 61 anslagsfølsomme tangenter til en ytterst rimelig pris
  • 400 flotte lyde, 100 rytmer, 50 danse musikk rytmer, gode høyttalere og begynner-undervisningsprogram
  • Gratis Chordana app til iPad eller Android nettbrett
Tilleggskjøp til dette produkt
2,199.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:CA-CTK3500

Beskrivelse

  • Flott keyboard med 61 anslagsfølsomme tangenter til en ytterst rimelig pris
  • 400 flotte lyde, 100 rytmer, 50 danse musikk rytmer, gode høyttalere og begynner-undervisningsprogram
  • Gratis Chordana app til iPad eller Android nettbrett

Velutstyrt keyboard fra Casio

Casio CTK-3500 er et akkompagnements-keyboard med et 61-tangenters anslagsfølsomt klaviatur, 400 innebygde lyder, 100 rytmer med tilhørende akkompagnementer pluss 50 DJ/Danse rytmer og digitale effekter til en overkommelig pris. Casio's berømte Step-Up undervisningssystem og lydinngang til smarttelefon gjør det lettere å lære å spille dine yndlingslåter, og USB til MIDI samt pitchhjul gir deg flere måter, du kan bruke keyboardet på.

Siste lydteknologi

Med Casio's innebygde AHL-lydprosessor lyder de innebygde lyder, herunder piano- og akustiske instrumenter, nå bedre enn noensinne før. Dens 48 toners polyfoni gir deg masse toner å trekke på, så der ikke faller toner ut, når du spiller med to lyde på samme tid, eller du spiller med akkompagnement.

Tangentene på Casio CTK-3500 er enkle å spille på, og anslagsfølsomheten gjør det mulig å tilføye mere følsomme nyanser til ditt spill ved å variere, hvor mye trykk du bruker på tangentene.

Casio CTK-3500 gjør det lettere å lære keyboard

CTK-3500 har et par måter, hvorpå den kan hjelpe deg med å bli flinkere til å spille keyboard, uten å du må ut og betale for undervisningstimer. For eksempel "Music Challenge", som tester din reaksjonshastighet ved å kreve, at du trykker på de riktige tangenter med den korrekte fingersetning, som blir angitt i keyboardets skjerm (i takt med akkompagnementet). Og så er der "Step Up"-leksjoner, som oppdeler låtene i små dele, inntil du har mestret hver del for seg for deretter å sette alle delene sammen, så du kan spille hele låten. Det er også en prestasjonsevaluering, "voice fingering"-guide, oppdeling av leksjoner i høyre hånd, venstre hånd eller begge, metronom og et sangbibliotek med 60 låter, som du kan lære.

Nedlasting den gratis Chordana app til din nettbrett eller iPad og bruk den sammen med CTK-3500. Derigjennom får du adgang til fortsatt flere sjove og lærerike muligheter og funksjoner.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Casio ctk 3500

Et fint instrument .veldig fornøyd. 0g rask levering.

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)