Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Gibson ES-335 el-gitar sixties cherry

Gibson
  • Fremstilt i Memphis i USA
  • Med original Gibson-kasse
  • Pickuper: 2 Gibson Calibrated T-Type
Farge
Utgått
Varenr.:GB-ES3500SCNH1

Vi ønsker å tilby deg den beste service, så før vi sender din gitar, vil den komme igjennom vår kvalitetskontroll.

Beskrivelse

  • Fremstilt i Memphis i USA
  • Med original Gibson-kasse
  • Pickuper: 2 Gibson Calibrated T-Type
  • PLEK-behandlet
  • Semihul kropp med senterblokk
  • Spanter i Adirondack-gran

Som den første semihule gitaren i sitt slag er Gibson ES-335 i dag den el-gitaren som alle semihule el-gitarer sammenlignes med. Med sin upåklagelige klang og brede spekter av tonale muligheter, hører den kontinuerlig til blant de mest ettertraktede gitarene når jazz-, blues- og rock-gitarister skal velge instrument. I dag lager Gibson ES-335-modellen med samme utsøkte håndverk og detaljrike utforminger som gjorde originalen til en slager da den kom i 1958.

Gibson ES-335 Sixties er en 6-strengs el-gitar med semihul kropp og senterblokk, hvor lokk, bunn og sarg er bygd i laminat av lønn/poppel/lønn - det samme laminatet som Gibson har brukt til 335-modellen i årtier. Lokket er ytterligere forsterket med spanter i kvartskåret adirondak-gran, hvilket ytterligere forsterker tonen i Sixties-modellen. Og når man kombinerer det semihule designet med lønn, tilføres mer anslag og fasthet til gitarens klang. Lønn kommer nemlig ytterligere til sin rett når man kombinerer det med et gripebrett i palisander (rosewood). De hule vingene på ES-335 Traditional avholder lønnetreet fra å gi gitaren en alt for spiss og stiv tone, hvilket gir ES-335 den fremragende tonebalansen som har evnen til å passe inn i enhver musikalsk sammenheng. Halsen er laget av kvartskåret mahogni, påmontert et 22-bånds gripebrett i palisander (rosewood).

Når man får Gibson ES-335 i hånden legger man merke til at gripebrettet oppleves veldig raskt og presist. Dette skyldes bl.a. at el-gitaren har blitt PLEK-behandlet. PLEK-behandling er typisk forbeholdt de dyreste el-gitarene, og det betyr at hvert enkelt bånd blir datamaskinanalysert og justert i høyden, hvilket gir et nydelig spillbart gripebrett med båndkanter så glatte som silke.

ES-335 er utrustet med 2 humbucker-pickuper (Calibrated T-Type), som hver har sin egen lydstyrke- og tonekontroll. Halspickupen gir deg en klassisk hollowbody-tone til alt fra jazz til skitten blues, mens bro-pickupen dekker alt fra briljant og rent til rått og pågående.

Vi ønsker å tilby deg den beste service, så før vi sender din gitar, vil den komme igjennom vår kvalitetskontroll.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)