Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Håndholdt kamera mikrofonpakke pro

Boya
 • Komplett mikrofonsystem for videofotografen
 • 2 håndholdte mikrofoner i ett system
 • Håndholdt lydopptaker og hodetelefoner følger med
4,252.50 NOK 6,075.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:BO-BY-KAMERAMICPAKKE-PRO

Pakken inneholder

Record HAR-13 handy audio recorder
Record HAR-13 handy audio recorder
Record HP-52 hodetelefoner
Record HP-52 hodetelefoner
Boya BY-WHM8 trådløs håndholt mikrofon
2 x Boya BY-WHM8 trådløs håndholt mikrofon
Boya BY-WM8R trådløs beltpack-mottak
Boya BY-WM8R trådløs beltpack-mottak

Beskrivelse

 • Komplett mikrofonsystem for videofotografen
 • 2 håndholdte mikrofoner i ett system
 • Håndholdt lydopptaker og hodetelefoner følger med

Med dette systemet får du som videofotograf et fleksibelt og kompakt system for opptak av lyd.
HAR-13 håndholdte lydopptaker kan brukes enten for å ta opp lyden fra de to trådløse mikrofonene, eller som en selvstendig opptaker, da den har innebygd stereomikrofon.
Med BOYA BY-WM8-K7 systemet kan du selv velge om du vil bruke én eller begge de to trådløse mikrofonene, og tilpasse det derfor til hvert enkelt videoopptak.

Boya BY-WM8-K7 2 x håndholdt mikrofon

BOYA BY-WM8-K7 er et trådløst UHF-mikrofonsystem med 2 stk. trådløse, håndholdte mikrofoner med dynamisk kardioid-kapsel. Systemet leverer profesjonell, bærbar og trådløs drift, er enkel å betjene og overkommelig i pris. Den har en lettleselig LCD-skjerm, enkel One-Touch-kanalsøking og lettvekts-plasthus, samt en mottaker som enkelt kan monteres på et kamera. Det trådløse systemet er beregnet til å bli brukt sammen med DSLR-kamera og videokamera, men kan også med fordel brukes til PC og lydanlegg.

BY-WM8-K7-UHF-systemet består av to trådløse mikrofoner og en kamera-monterbar mottaker, hvor mottakeren er bygd med mikrofon- og hodetelefonutgang. De trådløse mikrofonene har en lettleselig OLED-skjerm, en bred, omskiftelig RF-båndbredde med 48 kanaler, en mic/linje/MIX-inngang og digitale kretsløp.

Systemet sender på UHF-båndet over 48 UHF-kanaler, og leverer trådløs lyd i kringkastingskvalitet til ENG/EFP og DSLR-video. Du får 6 timers kontinuerlig drift på 6 stk. AA-batterier (2 til mottaker og 4 til mikrofonene) med en rekkevidde på opptil 100 meter.

Pakken inkluderer, i tillegg til mikrofoner og mottaker, en kamerasko-adapter og et mini-jack-kabel til å forbinde mottakeren med kameraet.

Record HAR-13 handy audio recorder

 • Håndholdt opptaker med gode stereomikrofoner
 • Perfekt for øvingsrommet, konserter, møter, intervjuer mm.
 • Innebygd høyttaler
 • Aksepterer SD-kort på opptil 128 GB
 • Opptil 1536Kbps lydkvalitet
 • Inntil 22 timers drift på innebygd batteri
 • Tidsinnstilt opptaksfunksjon
 • SD-kort følger ikke med

Den kompakte Record HAR-13 leverer stereopptak i høy kvalitet til overkommelig pris. Du kan ta den med deg overalt og bruke den til å ta opp livekonserter, bandøving, foredrag, undervisning og møter - eller du kan bruke den til å ta opp idéer når du er inspirert.

Hvis dine behov for lydkvalitet, batterilevetid og minne overstiger det som en konvensjonell smarttelefon kan levere, så kan Record HAR-13 gi opptakene dine et betydelig løft. Med lydkvalitet på inntil 1536Kbps i WAV-format, inntil 45 timers opptakstid og minne på inntil 578 timer (på 8GB micro-SD), utgjør HAR-13 en effektiv og anvendelig plattform til alle former for mobile opptak.

Record HP-52 hodetelefoner

HP-52 er et stødig og velklingende sett hodetelefoner, som egner seg fremragende til keyboard og el-piano, og som til og med fungerer fint sammen med din smarttelefon, datamaskin eller nettbrett. HP-52 er laget i et lettvektsdesign som er behagelig å ha på, også over lengre tid, og de er utrustet med 40mm store høyttalerenheter som leverer klar og behagelig lyd.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)