Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Hotone MP-100 Ampero guitar-multieffekt-pedalboard

 • Multieffekt og forsterkeremulering til el-gitar
 • Innebygd trommemaskin og 100 sek. looper
 • 64 valgbare forsterkere og 60 kabinetter
Les hele beskrivelsen
3,455.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:HT-MP100

Beskrivelse

 • Multieffekt og forsterkeremulering til el-gitar
 • Innebygd trommemaskin og 100 sek. looper
 • 64 valgbare forsterkere og 60 kabinetter
 • 100 effekter, herunder distortion, wah, chorus m.m.
 • Opptil 9 effekter samtidig
 • Kraftfull Dual-DSP-prosessor
 • 24 Bit/44,1 kHz AD/DA-konverter
 • 4" touchscreen med 800 x 480 pixels oppløsning
 • USB-utgang for lyd eller redigering på datamaskin
 • 4 fotkontroller med ekspresjonspedal
 • Balanserte og ubalanserte utganger

Hotone Ampero er en forsterker- og effektmodellerer som overbeviser med sitt kompakte format og lettanvendelige brukerflate, som bl.a. er basert på en 4"" touchskjerm. Hotone Ampero benytter seg av en kraftfull SHARC-Dual-prosessor, samt teknologiene Comprehensive Dynamic Circuit Modelling High Definition (CDCM HD) og Field Impulse Response Enhancement (F.I.R.E.) for å produsere autentiske forsterkeremuleringer og levende og organiske effekter i høy kvalitet. Dessuten er Hotone Ampero utrustet med en avansert looper og trommemaskin, slik at Ampero kan fungere som en omfattende gulvenhet til alle dine behov. I tillegg til ubalanserte og balanserte stereoutganger, har Hotone Ampero også en USB-port til det integrerte lydkortet eller til firmware-oppdateringer, og en MIDI-inngang. En ekspresjonspedal, aux-inngang og hodetelefonutgang fullender Hotone Ampero.

Dobbel DSP-prosessor og touchscreen

Med en SHARC Dual-DSP-prosessor har Hotone Ampero mer enn nok prosessorkraft til å drive de naturlige emuleringene og effektene som CDCM HD og F.I.R.E.-motorene produserer. Hotone Ampero har også en stor 4"" touchskjerm så du kan redigere effektkjeder og innstillinger på samme måte som på en smarttelefon. Dessuten gir tre DeepL-kontroller deg rask adgang til å stille inn visse essensielle parametre direkte på brettet.

Omfattende lydbibliotek til gitar, bass, akustiske instrumenter og keyboard

Instrumentinngangen på Hotone MP-100 Ampero har tre valgbare innstillinger som gjør det mulig å tilpasse Ampero optimalt til det instrumentet som brettet brukes med. Du kan derfor tilpasse Ampero til elektriske gitarer, el-basser, akustiske gitarer eller keyboards og synthesizere. Modelling-seksjonen gir deg totalt 64 naturlig-klingende forsterker-simuleringer som alle er basert på velkjente forsterkerklassikere, og som dekker alle lydbehov fra krystallklare rene lyder til brutal high-gain-forvrengning. Forsterkeremuleringene kan kombineres med 60 høyttalersimuleringer, og farges med opptil 9 effekter samtidig. Blant Amperos 100 effekter finner vi klassikere som chorus, flanger, phaser, overdrive og wah, samt kompressorer, ringmodulatorer og Bit Crusher. Ekspresjonspedalen gir deg mulighet for å kontrollere visse effektparametre mens du spiller.

Looper og trommemaskin

I tillegg til sitt omfattende utvalg av forsterker-, høyttaler- og effektsimuleringer, har Hotone Ampero også en integrert looper som gir deg mulighet for å ta opp og avspille fraser og segmenter på inntil 100 sekunders lengde. Supplerer du looperen med den innebygde trommemaskinen, så har du et fremragende verktøy for å arbeide med musikken din og utvikle nye ideer med.

Omfattende inn- og utganger

Sist, men ikke minst, overbeviser Hotone Ampero med sitt store utvalg av tilkoblingsmuligheter, noe som gjør den velegnet for nesten enhver situasjon du måtte befinne deg i - uansett om det er på scenen, i studio eller hjemme. De ubalanserte stereoutgangene er beregnet for å sende signalet videre til gitarforsterkerne, mens de balanserte XLR-utgangene gjør det mulig å koble Amero direkte til en mikserpult, aktive monitorer eller opptaksutstyr. Ampero er også utrustet med en USB-port, slik at du kan koble Ampero direkte til en datamaskin og sende lyden til en DAW, eller redigere Ampero med den medfølgende programvaren. En MIDI-inngang, en ekstra ekspresjonspedalutgang, aux-inngang og hodetelefonutgang fullender Hotone Ampero.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)