Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Hotone MP-300 Ampero II Stomp gitar-multieffekt-pedalboard

 • Multieffekt og forsterkeremulering til el-gitar
 • Innebygd 60 sek. looper
 • 87 valgbare forsterkere og 68 kabinett
Les hele beskrivelsen
5,439.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:HT-MP300

Beskrivelse

 • Multieffekt og forsterkeremulering til el-gitar
 • Innebygd 60 sek. looper
 • 87 valgbare forsterkere og 68 kabinett
 • 186 effekter, herunder distortion, wah, chorus m.m.
 • Bruk opptil 12 effekter samtidig (serielt/parallelt)
 • Kraftfull triple-DSP-prosessor
 • 24 Bit/44,1 kHz AD/DA-konverter
 • ESS Sabre AD/DA-konvertering
 • Integrert 8-inn/8-ut USB-lydkort
 • 4,3" touchscreen med oppløsning på 800 x 480 pixler
 • USB-utgang for lyd eller redigering på datamaskin
 • 3 fotkontroller med inngang for ekspresjonspedal
 • Balanserte og ubalanserte utganger
 • Strømforsyning følger med

Hotone MP-300 Ampero II Stomp er en forsterker- og effektmodellerer til el-gitar. Den benytter seg av en kraftfull trippelkjerneprosessor, ESS Sabre, AD/DA-konvertering, CDCM HD (Comprehensive Dynamic Circuit Modelling High Definition) og F.I.R.E.-teknologier (Field Impulse Response Enhancement) til å produsere høykvalitets forsterkeremuleringer og levende og organiske effekter. MP-300 Amero II kan håndtere opptil 12 effektmoduler samtidig, i en høyt modifiserbar dobbelteffektkjede som støtter både seriell og parallel signalvei. Et integrert USB-lydkort med 8-inn/8-ut gjør det mulig å spille inn direkte på din DAW. Du kan enten monitorere det våte signalet og ta opp det tørre signalet, eller du kan velge å ta opp vått og tørt på samme tid. Selvfølgelig byr MP-300 også på muligheten for å re-ampe et tidligere innspilt spor. Dessuten er Hotone MP-300 Ampero utrustet med en avansert looper, slik at Ampero II kan fungere som en omfattende gulvenhet til alle dine behov. I tillegg til ubalanserte og balanserte stereoutganger, har Hotone Ampero også en USB-port til det integrerte lydkortet eller til firmware-oppdateringer, og en MIDI inn- og utgang. En ekspresjonspedal, aux-in og hodetelefonutgang fullender Hotone Ampero.

MP-300 Ampero II Stomp er designet med en brukerflate som gjør MP-300 sine funksjoner og effekter lette å finne og tilpasse. Med en berøringsfølsom skjerm med 800 x 480 pixler får du direkte adgang til redigering av de overordnede innstillingene, og skifting mellom patches styres med letthet via de 3 fotkontaktene. Ampero II Stomp støtter opptil 2048 IR-samplingspunkt, hvilket tilsvarer en fordobling i forhold til forrige generasjon, og gjengir dessuten kabinett og studioakustikk med stor presisjon. Du får 68 IR-kabinettsimuleringer, herunder 20 klassiske Celestion-høyttalere drevet av Celestion Digital, og dessuten råder du over 50 programplasser til dine egne IR-filer. Dessuten får du over 87 forskjellige forsterkeremuleringer, hvor du får mulighet for å velge mellom diverse klassiske forsterkermodeller, herunder simuleringer av ulike forsterkere fra Vox, Fender, Marshall, Hiwatt, Mesa Boogie og Friedman. Det er også adgang til en del bassforsterker-emuleringer, slik at MP-300 kan brukes til el-bass hvis behovet oppstår.

Effektseksjonen inneholder 186 effekter fordelt på 25 forskjellige effekttyper. I MP-300 sitt store effektbibliotek kan du velge mellom alminnelige effekter som f.eks overdrive/distortion, delay, reverb og compressor, men du får også adgang til boost, filter, wah, pitch m.m., slik at du er 100% dekket opp på effektsiden. Alle effekter leveres i 24-bits lydoppløsning med et imponerende dynamisk område på 127 dB.

En innebygd stereo-looper understøtter inntil 60 sekunders stereoopptak med angre/gjenta, 1/2 hastighet, omvendt opptak/avspilling og mere til. Opprett forbindelse til din stasjonære eller bærbare datamaskin, og start redigeringsprogramvaren hvor du får adgang til mer spesifikke effektbeskrivelser, enklere patch-redigering og mer effektiv patch-administrasjon.

Effekter:

4 compressor
10 boost
3 Noise Gate
2 Acoustic Sim
11 Filter
4 Envelope Filter
7 Auto Filter
14 Pitch
6 Special
13 Wah
17 Overdrive
3 Fuzz
3 Bass Drive
10 Distortion
10 Equalizer
6 Chorus
4 Flanger
4 Vibrato
7 Phaser
2 Tremolo
1 Rotary
2 Expanding
1 Slow Attack
27 Delay
11 Reverb

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)