Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

K KG-16B mikser

  • Innebygd MP3-spiller 
  • 16 kanaler
  • 12 mikrofonkanaler med Phantom Power
Les hele beskrivelsen
3,799.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:K-KG-16B

Beskrivelse

  • Innebygd MP3-spiller 
  • 16 kanaler
  • 12 mikrofonkanaler med Phantom Power
  • 3-bånds EQ og 7-bånds Master EQ
  • Med romklang- og ekko-effekter 
  • Bluetooth

KT-16B er en 16-kanals mikser med innebygd lydkort (L/R), effekter, Bluetooth og MP3-spiller. Den er velegnet til små lydoppgaver, samtidig med at du får det nødvendige verktøyet til å spille av musikk, enten trådløst via Bluetooth eller via en datamaskin. Dessuten har KT-16B innebygd lydkort, slik at du kan bruke mikseren som en innspillingsmikser sammen med en datamaskin og et tilhørende datamaskinprogram.

Den kompakte KT-16B har 16 kanaler, hvorav de første 12 kanalene har innebygde mikrofon-forforsterkere med kombinerte XLR/Jack-kontakter. Kanal 13/14 og 15/16 er kombinasjonskanaler, som man enten kan bruke til å samle 2 linjesignaler på hver kanal med, eller som man kan bruke som stereo-kanaler til keyboard, el-piano eller andre stereo-lydkilder. Kobler til du en MP3-spiller, så styres lyden fra musikkspilleren på en selvstendig MP3-kanal, slik at MP3-spilleren ikke ”stjeler” en kanal. Hver kanal har egen Gain-regulering med overbelastnings-LED, og du får en omfattende tonekontroll-seksjon med både diskant-, mellomtone- og bassregulering, samt en kontroll til panorering. Du får 2 AUX til rådighet på hver kanal for tilkobling av eksterne effekter og utstyr, samt en FX-kontroll som styrer effektmengden fra den innebygde effektprosessoren. Dertil kommer en Mute-kontakt som du kan bruke til å fjerne et signal fullstendig fra miksen din, og PFL som er nyttig å ha når man stiller inn Gain-nivået sitt.

Mikseren har innebygd MP3-spiller, så du kan sette en USB-plugg direkte i mikseren og styre musikken rett fra KT-16B. Du kan også koble til en MP3-spiller via Bluetooth og spille av musikk trådløst via smarttelefon eller nettbrett, eller du kan koble til en datamaskin og spille av musikken din derfra.

Det er vanskelig å lage en god lydmiks uten gode effekter. KT-16B er derfor også utrustet med en effektprosessor med 16 digitale effekter, som du kan bruke for å tilføre fylde til en vokal, akustisk gitar eller til andre instrumenter som vil ha nytte av å få et løft. Hvis du selv har en effekt som du vil bruke sammen med mikseren, så kan du også gjøre dette via mikserens innebygde Send/Return-kretsløp. I tillegg til effektprosessoren, er KT-16B utrustet med en 7-bånds Equalizer som du kan bruke til å utføre finjusteringer av lyden med, samt et Phantom-Power-kretsløp, slik at du kan bruke kondensatormikrofoner på en KT-16B mikser.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (1)

2019-08-07 06:05:39
Rudi

Hei. Fikk endelig koblet denne opp mot pc i går. Men den virker ikke til og styre Cubase/ ta opp med. Blir bare ekko og forsinkelser på sekunder. Vet dere om det finnes en programvare til Pc? Det ville jo hjulpet litt. Håper det finnes en løsning, det var derfor jeg kjøpte denne mikseren :)

2019-08-07 11:11:04
DanMusikk.no

Hej vedr. dit spørgsmål omkring K KG-16B mikser. Vil jeg bede dig om ved lejelighed at kontakte os på +45 69691252. Så kan vi muligvis vejlede dig til en løsning