Loading

Karaoke

Karaoke og karaoke-låter er alltid morsomt - og det er enda morsommere, hvis du synger til de nye og gamle hits. Med vårt store utvalg av karaoke og karaoke-låter, går du aldri tom. Har du lyst til å synge karaoke i ditt eget hjem? Da bør du sjekke ut vårt store utvalg. Hvis du trenger musikk til karaoke,finner du det beste utvalget av god musikk til karaoke hos oss. Vi har de største hits fra 60-årene og opp til i dag. Kvaliteten av våres karaoke-utvalg er meget god. 

Syng karaoke i dag til dine favorittsanger!

Har du egentlig kanskje alltid drømt om å bli sangstjerne? Eller syns du det bare er gøy å synge og lære tekster? Da bør du sjekke ut vårt utvalg av karaoke og karaoke-sanger tilbud. Uansett om du vil synge med familie, venner eller kanskje bare alene, så er det alltid morsomt og synge til gamle eller nye hits du kjenner til. Med vårt store utvalg av karaoke-sanger, blir du aldri lei og du vil alltid ha et stort sortiment av låter du kan danse og synge til. Vi har de beste og største hitsene fra 60-tallet og opp til i dag, og vi kan garantere at det vil bli god stemning hvis du synger til disse sangene enten du er i hjemmet eller på diskotek. Kvaliteten av våres karaoke-utvalg er også av topp kvalitet, så vi vet du ikke blir skuffet.

Karaokens historie

Karaoke er blitt en utrolig populær interaktiv underholdningsprogram, som kan defineres som amatører som synger sammen til en låt, som følger teksten til sangen på en skjerm og synger inn i mikrofonen. Musikken spilles da fra karaoke-anlegget uten vokalen til artisten og sangene som spilles er ofte meget velkjente. Det første karaoke-anlegget ble opprinnelig funnet opp i Japan i 1971, av en japansk musiker. Ordet “karaoke” betyr “tomt orkester”. I dag kan man finne karaoke-anlegg både hos nattklubber og barer, samt som du også kan nyte å synge til sanger fra ditt eget hjem med karaoke-baserte spill som eksempelvis “Singstar”. Den teknologiske fremgang har gjort det mulig i disse spill og bedømme hvor godt og rent du synger, og om du faktisk treffer de riktige toner og timingen i sangen.

Karaoke DVD

Vi har et stort utvalg av karaoke sanger på DVD. Karaoke betyr at alle instrumenter blir registrert, men det er ikke en sanger til musikken så det er deg selv som skal synge. Karaoke DVDer vil presentere tekstene på skjermen slik at du kan lese hva du har å synge. Våre karaoke DVD kan spilles av i en vanlig DVD-spiller, på datamaskinen eller på en karaoke-spiller. Hos oss finner du karaoke spiller hvor du kan tislutte mikrofoner, så det er perfekt for dem som elsker karaoke.

Karaoke spillere

Hos oss får du også kjøpt karaoke-spillere som gjør det mulig å spille av DVD’er, CD’er, USB-nøkler, harddisker, så kan du også tilslutte en mirkofon til spilleren så du kan synge til dine favorittlåter. Hvis du mangler en mikrofon, trådløs mikrofon, kabler eller lydanlegg har vi et stort utvalg av dette, og kan selvfølgelig hjelpe med alt du skulle lure på.

Billigste prisen på karaoke!

Selv om vi selger våres karaoke utstyr og karaoke-låter veldig billig, så er alle produktene av topp kvalitet, så vi er helt sikre på at du blir fornøyd og kan bli underholdt av karaoke-utvalget. Karaoke er nemlig for alle aldre og ikke kun for de som faktisk kan synge pent, hvor karaoke bringer folk sammen, og skaper en morsom og kollektiv atmosfære.