Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Disko-lys

Den gode stemning fra 1970erne er tilbake med diskolys fra DanMusikk. Likevel er vi fulgt med tiden, og tilbyr diskolys som er langt mere energivennlig og kan programeres på mange forskjellige måter. Se alle mulighetene i vår nettbutikk, eller spør én av vår medarbeidere, som står klar til å hjelpe deg.

12 vare(r)

Kjøp diskolys hos oss!

Her finner du et stort utvalg av diskolys til dine festlige begivenheter. Så i denne kategorien finner du altså forskjellige diskolys som passer perfekt til store fester eller mindre private fester. Disko-lysene som kan bli kjøpt hos DanMusikk er meget energivennlige og kan programmeres på mange forskjellige måter. DanMusikk har arbeidet med musikkinstrumenter, lydanlegg, lys og lyd siden 2002 og har derfor mange års med erfaring. Dermed kan du alltid kontakte oss via mail eller telefon hvis du er usikker på hvilke diskolys du skal velge. Enten det er diskolys for diskoteker eller til din private fest kan vi finne det perfekte diskolyset for deg. I denne kategorien finner du mange forskjellige produkter til forskjellige priser, og vi kan garantere at du finner det perfekte diskolys til dine behov.

Gjør festen mer festlig!

Med riktig lys skaper det fort ordentlig feststemning, spesielt hvis det skal være litt ekstraordinært. Hos oss kan du velge mellom forskjellige former for diskolys, og alle har deres egne fordeler. Men en ting alle har til felles er at diskolyset vil gjøre din fest mer morsom og festlig. Mens noen diskolys kan rotere, blinke og lyse i alle mulige retninger, finnes andre diskolys med mange forskjellige farger. Diskolys kan kjøpes i mange forskjellige former og med forskjellige funksjoner. Hos oss får du kjøpt den tradisjonelle diskokulen, men som har blitt modernisert. Kulen har altså flere forskjellige farger som skaper den perfekte feststemningen, og kan lyse opp hvilket som helst rom til å bli et skikkelig festlokalet. Hos oss kan du også få kjøpt diskolys som kalles Moonflower, som har lange skarpe laserstråler i flere farger, som lyser opp hele rommet og skaper en festlig effekt. Disse passer perfekt for mindre diskoteker, klubber, band eller bare til en festlige anledning i hjemmet. Hvis du skal holde en barnebursdag er den perfekte avsluttningen et barnediskotek. Her er det opplagt å enten velge en diskokule som henges i taket, eller en moonflower LED-lampe som skaper flotte og spennende lys-farger. Selvfølgelig er det viktig å ikke glemme den gode musikken til festen, men diskolyset hjelper til for å skape den gode visuelle effekten. Ønsker du andre effekter, lyd og lyd til festen, kan du se våres store utvalg i kategorien lydutstyr og lys&effekter.

Kjøp alt du trenger for å holde den morsomste festen hos oss!

Vi i DanMusikk har full forståelse for at det kan være vanskelig å velge de riktig produktene for deg når vi har et så stort utvalg av produkter for diskolys og effekter til hjemmet. Men vi vil alltid hjelpe hvis du har spørsmål, og du kan enkelt returnere og bytte varer til andre produkter hvis du skulle ønske det. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lys og effekter. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke produkter du skal velge.