Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Mackie Freeplay-Go transportabelt anlegg

  • Opptil 15 timers drift på én lading
  • Kan brukes som Powerbank og lade smarttelefoner og nettbrett
  • Kun 8 cm x 21 cm x 8 cm
Les hele beskrivelsen
1,799.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Bestill innen
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:MAC-FREEPLAY-GO

Beskrivelse

  • Opptil 15 timers drift på én lading
  • Kan brukes som Powerbank og lade smarttelefoner og nettbrett
  • Kun 8 cm x 21 cm x 8 cm

Mackie FreePlay Go er en bærbar Bluetooth-høyttaler med et kraftfullt og omsluttende lydbilde, som Mackie har utviklet i samarbeid med profesjonelle lydingeniører.
Resultatet er et kompakt, men allikevel kraftig høyttalersystem, med stor klarhet og dynamisk rekkevidde. Med kvalitetskomponenter skaper Freeplay Home en naturlig, romfyllende lyd, som gir en presis gjengivelse av musikken din.

FreePlay Home bruker en 40 watts forsterker for å kjøre de to 2" fulltone-høyttalerne med frekvensrespons fra 85 Hz til 20 kHz. 2 passive høyttalere forbedrer bassområdet og gir mer dynamikk, med det resultat at lyden blir større og fyldigere.

Du kan spille av lyd trådløst via Bluetooth eller via en 3,5 mm minijack-inngang og nyte musikken din overalt hvor du befinner deg. Det innebygde oppladbare lithium-ion-batteriet gir opptil 15 timers kontinuerlig bruk, og FreePlay Connect-appen til iOS og Android byr på ekstra funksjoner og avspillingsmuligheter. Bl.a. kan du sammenkoble 2 FreePlay-høyttalere og få en klarere stereolyd, eller dele dem opp så du kan spille av musikk i flere rom på én gang.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)