Loading

Shubb

Shubb er et firma som spesialiserer seg på å lage capoer av særdeles høy kvalitet til alle mulige slags strengeinstrumenter. Shubb ble grunnlagt i 1974 av banjospillerne Rick Shubb og Dave Coontz. Deres capoer holder seg stadig blandt de mest solgte selv i dag, 40 år etter deres oppfinnelse. Shubb har nemlig endret måten moderne capoer blir designet på, og dette skyldtes at Rick Shubb selv ønsket å finne opp en capo som ikke satte gitaren hans ut av stemming.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Nytt capodesign

Shubb-designet benytter en ”over midten”-låsemekanisme som opereres via håndtak. I dette designet brukes en skrue til å justere hvor stramt klypen sitter, og nettopp denne egenskapen har blitt beskrevet som et vendepunkt for moderne capo-design.

Shubb capo – uansett hva du spiller

Den dag i dag lager Shubb et svært allsidig utvalg av capoer til både gitarer, banjoer, resonatorgitarer og ukuleler. En av de store fordelene ved å bruke en capo fra Shubb, er at den ikke endrer tonegjengivelsen på en måte som gjør det vanskelig å stemme instrumentet ditt, da den imiterer grepet fra en menneskehånd.

Hvem bruker Shubb?

Shubb er et anerkjent merke i musikkbransjen, og for å understreke dette har vi samlet en liten liste over bemerkelsesverdige artister som bruker Shubb-capoer:

Brian Setzer

Keith Richards

Pete Seeger

Jerry Garcia

Bruce Springsteen

Doc Watson