Loading

Arturia

Arturia ble grunnlagt i 1999 i Grenoble av to ingeniører fra Grenobles tekniske universitet. Målet var å skap og selge overkommelige programvare synthesizere hvor det første produkt, de utviklede, var Storm. Storm’s presise emulering av klassiske analoge synthesizere hjalp Arturia til å vinne stor popularitet blant musikere på sitt marked. Arturia forsetter arbeidet med å utvikle nye programvarealgoritmer og i 2003 inngår Arturia et samarbeide med Robert Moog for å skap deres Modular V softsynth. Modular V bruker Arturia's True Analog Emulasjon (TAE) til å kunne gjengi oscillatorene, filtrer og andre moduler i Moog 3C og Moog 55 synthesizerne. Etter Modular V fortsetter Arturia med å utvikle programvareemuleringer av kjente synthesizers, herunder ARP 2600, Roland Jupiter-8, Minimoog og Sequensial Circuits Prophet-5.

Vi kan ikke finne produkter, som matcher ditt valg

Tilbake til maskinvare

Dere 2012 tråkker Arturia inn på maskinvare synthesizer markedet. Først med MiniBrute, en vintage 25-tangenters monofonisk analog synthesizer med en spenningsstyret oscillator, to lavfrekvente oscillatorer og et Steiner-Parker filter. I 2013 lanseres den neste maskinvare synthesizer, MicroBrute, en mindre og rimeligere versjon av MiniBrute. Begge Synthesizere mottar stor anerkjennelse.

Trommemaskiner

2016 var året hvor Arturia føyde en trommemaskin til Arturia’s sortiment. DrumBrute bød på 17 analoge tromme. Akkurat som på Brute synthesizerne var Drumbrute helt fri for menyer, alt på DrumBrute er direkte tilgjengelig på DrumBrutes brukerflate. Drumbrute suppleres av DrumBrute Impact som er en mere rimelig utgave av DrumBrute med 10 analoge lyde og færre utganger.

Modularitet

Dere januar 2018 introduserer Arturia MiniBrute 2. En semimodulær analog synth med egen patchbay. De introduserer også MiniBrute 2S, som bytter det tradisjonelle klaviaturet ut med pads, og som inneholder en sequencer som er mer kraftfull enn i MiniBrute 2.
Her kan du se vår utvalg av utstyr fra Arturia.