Loading

Midiplus

Midiplus er kjent for å lage ytterst overkommelige lydkort, el-trommesett, MIDI-keyboard, og andre MIDI-kontrollere som f.eks. deres SmartPad. Deres produkter er ideelle til et hjemmestudio, da de er lette å sette opp og virkelig kommer til sin rett i kombinasjon med DAW-programvare og programtillegg. Midiplus er også et godt sted å starte når det kommer til lydkort. Med deres priser kan alle være med, og hvis du er førstegangskjøper av et lydkort kan Midiplus være en god inngang til hjemmeopptak og -studiobruk.

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Midiplus’ historie

Midiplus er opprinnelig et Taiwansk firma, Ta Horng, og ble stiftet i 1974. Her startet Midiplus med å utvikle og bygge hjemmelagde elektriske orgler, noe de ble veldig kjent for i hele Taiwan. Etter at Midiplus ble et etablert merke utvidet de, og fikk en avdeling i Kina hvor det ble satt fokus på utvikling av nye produkter og innovasjon. Det er her mange av de produktene som Midiplus i dag er kjente for har blitt til.
I 2014 koblet Midiplus seg til den kinesiske bedriften LongJoin, hvor det også blir satt et større fokus på kvaliteten på produktene. Derfor har Midiplus den dag i dag skapt et merke for seg selv, som er kjent for høy kvalitet til utrolig overkommelige priser.

Midiplus MIDI-keyboard

Midiplus lager små og kompakte MIDI-keyboard som er lette å sette opp eller ta med seg på farten. De kommer i ulike modeller med varierende egenskaper, men felles for dem alle er at de har veldig overkommelige priser. Generelt kan man si at du får hva du betaler for – og så litt ekstra.

Midiplus SmartPad – alternativ til Novation Launchpad?

SmartPad legger seg tett opp til Launchpad-en, men kommer til en helt annen pris. Igjen skal man likevel være oppmerksom på at man til en viss grad får hva man betaler for. SmartPad-en har ingen anslagsfølsomhet, og putene kan godt føles litt harde å presse ned rundt kantene. Når det er sagt, så fungerer SmartPad-en upåklagelig i forhold til prisen – på de fleste områder er det veldig lett å aktivere putene, og det er en veldig fin integrasjon med programvare som f.eks. Ableton Live. Dessuten er det langt fra alle som behøver den kvaliteten som Launchpad-en kommer med. SmartPad-en kan brukes i live-settinger til å aktivere samplinger og kontrollere effekter med, og til den slags bruk er Midiplus SmartPad helt ideell.