Loading

TC Helicon

I 2000 gikk danske TC Group og canadiske IVL Technologies sammen om å stifte TC-Helicon. Helt fra starten har misjonen med TC-Helicon vært å lage lydutstyr til sangere, og med så kompetente krefter skulle det snart vise seg å være et uvanlig bærekraftig prosjekt.

Mange av oss husker den gang man som sanger kunne over til mikseren for å stille inn sin lyd og for øvrig ikke hadde særlig mange knapper å skru på. Besværlig og bestemt ikke optimalt. Og så godt som umulig å skifte effekt underveis i et nummer.

Den røde tråden i TC-Helicons vokalprosessorer er sangerens mulighet for å styre sin egen lyd. Lyden må fremdeles gjennom mikseren, men med en vokalprosessor får sangeren verktøy, som på mange måter minner om en gitarists pedalbrett - tilpasset til sang, naturligvis.

Avhengig av prosessor-modellen kan man som sanger selv velge blant effekter som romklang, ekko og vocoder, man kan få vokalprosessoren til å legge korstemmer på, og man kan lage loops og andre spennende ting. Noen av modellene gir til og med mulighet for å lagre innstillinger.

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction