Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Bouzouki-strenger

Når det gjelder bouzoukistrenger finnes det mange valgmuligheter. Du kan velge både i mellom forskjellige tykkelser, samt om de skal ha ball-end eller loop-end. Det er bare å spørre oss. Vi hjelper deg gladelig!

4 vare(r)

Velg strengene til din bouzouki med omhu. Det er ikke likegyldig om dine bouzoukistrenger er rimelige, tykke eller tynne - eller om de har med ball-end eller loop-end!

Sånn velger du strenger til bouzouki

Trenger du nye bouzouki-strenger til din bouzouki, så må du først se på hvordan din egen bouzouki er konstruert. Det letteste er å kikke på bouzoukiens nåværende strenger, og se om de har en liten kule på enden av strengen, for i så fall må du lete etter bouzouki-strenger med "ball-end". Hvis det ikke sitter en kule eller liten metallring på enden av bouzouki-strengene, så må du se etter "loop-end"-strenger til din bouzouki.

Hvor tykke skal mine bouzoukistrenger være?

Når du velger strenger til din bouzouki, er det hovedsakelig opp til deg selv hvordan du ønsker at bouzouki-strengene dine skal være. Valg av tykkelse på bouzouki-strenger er ofte et spørsmål om tro og tanke. Tykke strenger til din bouzouki kan ha en tendens til å være litt mer "faste" i klangen, og kanskje også kunne spille høyere enn tynne bouzouki-strenger. Til gjengjeld er tykke bouzouki-strenger hardere for dine hender å spille på.

Til gjengjeld har ikke bouzouki-strengenes holdbarhet noe å gjøre med tykkelsen. Størrelsen eller tykkelsen på bouzouki-strengene er mest et spørsmål om lyd eller komfort, mens holdbarheten er en helt annen problemstilling.

Strengene til nettopp din bouzouki

Hos DanMusikk.no har vi alltid best mulige strenger til din bouzouki, slik at du kan velge nettopp de bouzouki-strengene du trenger når du velger strenger til din bouzouki. Hos DanMusikk.no får du enkelt tak i kvalitetstrenger til din bouzouki.