Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Trombone

Trombone

En trombone kalles også en trekkbasun og har en dyp lyd, som er lavere enn trompeten, men høyere enn tubaen. Ved å flytte trekket til trombonen endres rørlengden, som luften må gå gjennom, og dermed endres tonehøyden.

Kjøp din nye trombone hos oss i dag!

I denne kategorien finner du våres utvalg av tromboner og alt tilbehør som trengs. En trombone er et blåseinstrument som primært brukes i klassisk musikk og til jazz. Trombonen ble oppfunnet på 1500-tallet og ble primært brukt innenfor kirke og rettsmusikk. På 1700-tallet ble trombonen brukt som en del av operaen og diverse orkestre og har siden starten av 1900-tallet også blitt en del av jazz og populærmusikken. Trombonen er et musikinstrument i messingfamilien. Som for alle messinginstrumenter produserer lyden når spilleren vibrerer sine lepper mot instrumentet. I motsetning til de fleste andre messingsinstrumenter, som har ventiler som endrer tonehøyde på instrumentet i forhold til når det trykkes, har trombonen i steden en teleskopisk glidemekanisme som varierer lengden på instrumentet for å endre tonehøyden. For å gjøre dette bruker altså musikeren den ene hånden til å forflytte to rørstykker i glidemekanismen på instrumentet. Ordet “trombone” stammer fra det italienske ordet “tromba” som betyr “stort”, så navnet trombone betyr altså “stor trompet”. Så hvis du ønsker å bli en dyktig trombonist, bør du ta en titt på vårt utvalg av tromboner og tilbehør til musikkinstrumentet.

 

Tilbehør til din trombone

Hos oss i DanMusikk har vi alt av tilbehør du trenger til din trombone. For at dine trombone skal vare i flest mulig år, er det viktig å ta godt vare på den og huske å vedlikeholde den. For at den ikke skal få riper, og vare så lenge som mulig anbefaler vi at du kjøper en bag av høy kvalitet som passer til din trombone. Ved å hele tiden ha trombonen liggende i en bag når den ikke spilles, kan du være sikker på at den holder seg godt og ser helt ny ut for hver gang du spiller på den. Det er også viktig å smøre den godt etter bruk med fett, en trombone har mange bevegelige deler og det er viktig at disse smøres regelmessig. Hos oss får du også kjøpt stativ til din trompet, og notebøker & undervisnings DVD’er hvis du ønsker enda mer kunnskap om hvordan man spiller perfekt på en trompet. Og sist men ikke minst, hos oss får du kjøpt munnstykke til din trompet. Uten denne kommer det ingen lyd ut av trompeten, så dette er jo et vesentlig viktig tilbehør som du trenger. Hvis du har mistet ditt munnstykke, eller ønsker en splitter ny, så kan vi alltid hjelpe deg hos DanMusikk.

 

Den beste service får du hos DanMusikk!

Hos oss får du et bredt utvalg av tromboner og tilbehør, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil trombone eller tilbehør kan du enkelt returnere og eventuelt finne et nytt produkt som passer til deg. Vi sørger derfor alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager. Vi kjøper våres tromboner og tilbehør direkte fra de største produsentene og importerer dermed alle våre produkter selv, og leverer derfor produkter til best kvalitet til en billigere pris enn våres konkurrenter.