Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Kontrabass

Kontrabass

Dette bombastiske strengeinstrumentet kan spilles enten sittende eller stående, med en bue eller med fingrene. Kontrabassen utgjør den såkalte bunnen i forskjellige orkestre takket være den dype lyden.

Historisk gjenkjennelse

Kontrabassen har blitt bemerket så langt tilbake som på 1500-tallet, hvor den har vært gjenkjennelig i forhold til andre instrumenter da proporsjonene er markante mellom hals og kropp. Det kan danne en rungende bakgrunn i et band eller hamle opp med rytmeseksjonen i et jazzband. Det har blitt utviklet flere spilleteknikker gjennom tiden sammen med den raske utviklingen instrument har gjennomgått til sin nåværende form.

Utallige måter å spille på

En bassist, som nevnt, kan velge å spille med en bue - som kan være av tysk eller fransk stil - den franske buen minner om de fra andre strengeinstrumenter, mens den tyske buen gir et fastere grep. Videre har forskjellige utøvere også oppfunnet en "slapping" teknikk, hvor de 'slår' strengene, for å oppnå en raskere måte å spille på, og dermed skape mange muligheter for å satse med en kontrabass.

En bass i anledning

Har du en forkjærlighet for rytmeseksjon musikk anbefaler vi å spille på en kontrabass. Instrumentet har vunnet terreng i mange forskjellige populære musikkstiler gjennom tiden, fra de mer klassiske blues og jazz varianter til den moderne rockabilly og generell rock'n'roll. En bass er dermed en sikker investering for den, som ønsker et allsidig instrument pga. forskjellige grunner.

Sjekk ut vårt forskjellige utvalg

Vi besitter forskjellige varianter, som vi får gjennom vår egen import og dermed kan vi gi deg en billig bass til en god kvalitet. Videre er vi også i stand til å levere praktisk tilbehør til bassen din. Som alltid kan vi håndtere forskjellige modeller, enten det er lett eller profesjonelt sikrer vår egen import en billig bass til høy kvalitet, mens vi garanterer høy service.

Robust kontrabass

Våre basser er alle håndlaget med vedlagt bue og foret bag, slik at du virkelig kan gi deg ut som en ekte bassist. Når du har bestemt at du bør investere i en bass, kan vi garantere de beste prisene på markedet uten at det går utover kvalitet.

Det nødvendige utstyret

Har du ta den beslutningen at du ønsker å kjøpe en bass, så kan vi anbefale å ta en titt på vårt spennende tilbehør. Vi er i stand til å levere bass strenger og store stativer, pluss vi har også instruksjons DVDer, slik at du kan komme i gang å spille bass, enten det er som en klassisk jazz bassist eller som en funky medspiller.

Høy service fra start til slutt

Som en ekstra fordel uten ekstra kostnad, sørger vi for at din bass kommer gjennom vår kvalitetskontroll. Her vil vi gjøre vårt ytterste for at stolen er riktig plassert, strengene strammes opp og buen bærer harpiks. Vi sørger også for at bassen kommer trygt til deg når du bestiller en utsendelse - den blir levert av en kurer på en palle.

Supplement til din kontrabass

Ingenting mangler hos oss dersom du ønsker å ta tak bass i lengre tid. Vi selger også harpiks med matchende klut og diverse tuning enheter, der du kan velge mellom ulike designer og funksjoner. Er du på vei til en konsert, har vi også en kasse til din bass myk og høy kvalitet.