Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Tangent-instrumenter

Tangent-instrumenter

Med tangentinstrumenter, tenker vi på alle instrumenter som har tangenter. Det vil si trekkspill, keyboards og pianoer. I denne kategorien kan du finne disse tre tangentinstrumentene. Under trekkspill, kan du finne knapp-trekkspill, piano-trekkspill, trekkspill for barn samt DVD leksjoner. Ønsker du et keyboard har vi forskjellige keyboards som kan kjøpes, og alt tilbehør som behøves til dette. Hvis du er interessert i et akustisk piano, er det under gruppen piano du bør se. Her kan du også finne piano benker og piano undervisnings DVD’er til nybegynneren. 

Tangent instrumenter - Topp kvalitet til svært billige priser!

 

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unike billige prisene på våres keyboard og keyboard-tilbehør er fordi vi selv står for import av våres produkter. Dette grunnet at vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer at vi alltid får de beste og billigste prisene for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester alltid produktene våres for å sikre at leverandørene oppfyller våres kvalitetskrav.

 

Med tanget instrumenter, tenker vi på alle instrumenter som har tangenter. I denne kategorien kan du finne våres syv kategorier: keyboard, elektrisk piano, synthesizere, midi-keyboard, melodica, trekkspill og tilbehør.

 

Keyboard:

I keyboard kategorien finner du et bredt utvalg av musikkinstrumentet keyboard og eventuelle tilbehør som: stativer, pedaler, benker og bagger. Våres brede sortiment hendvender seg både til nybegynnere og profosjonelle. Vi garanterer god kvalitet og billige priser.

 

Elektrisk piano:

Et elektrisk piano er også kjent som et digitalt piano. Et elektrisk piano frembringer lyden elektronisk i motsetning til et piano som bruker strenger og mekanikk. På våres hjemmeside har vi et bredt utvalg av elektriske pianoer, og vi har fokus på å levere det perfekte piano til deg. På et elektrisk piano kan du stille inn funksjoner, rytmer som tilpasser deg. Hos DanMusikk kan du kjøpe både akustiske og digitale elpianoer.

 

Synthesizere:

En synthesizer er et elektronisk instrument, som ofte generer lyder ved hjelp av enten sampling eller bølgeformer ved bruk av en rekke filtre. Den kan også fremstille lyder, som i forveien er kjente. Man kan i dag kjøpe en synthesizere, som kan erstatte stort sett alle kjente instrumenter, dermed kan man alene styre et helt orkester.

 

Midi-keyboard:

Midi-keyboards er et av det mest nyttige verktøyet, som du bør ha i din studieoppsettning. Disse enhetene kan brukes til å forbedre din arbeidsprosess og hjelper deg med å arbeide kreativt med din software. Disse keyboards forbindes ofte med dine datamaskin via USB og kan programmere VSTs, DAWs, synthesizere og samplere.

 

Melodica:

Et melodica er et blåseinstrument med tangenter. Lyden kommer dermed ut av melodica ved å blåse inn i den mens du trykker på tangentene. Denne enheten er meget liten, og krever ikke strøm, dermed kan du enkelt ta den med deg hvor enn du går.

 

Trekkspill:

Trekkspill som også blir kalt for trekkharmonika, er et gammelt instrument som stammer fra Italia og Russland. Det er et musikkinstrument, som klassifiseres som et tungeinstrument. Vi kjøper våre trekkspill direkte fra fabrikken, og på denne måten sikrer vi at du får et kvalitetsprodukt til en enestående lav pris.

 

Tilbehør:

Hos DanMusikk får du også kjøpt alt nødvendig tilbehøret du trenger til ditt musikkinstrument. Vi har et bredt utvalg, og tilbyr b.la.: piano-krakk, elpiano-ben, keyboard-krakk og bag, stativer, hodetelefoner og masse mer.

 

Som nevnt har vi Norges billigste priser, og er du i tvil om hvilke produkter du skal velge, kan våres eksperter med glede hjelpe deg.