Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Marsjtrommer

I denne kategorien har vi samlet våre marsjtrommer, som vi har fått mye ros for. Vi fører skarptrommer og basstrommer av ulike slag. 

5 vare(r)

Kjøp din nye marsjtromme hos oss i dag!

En marsjtromme er ikke en vanlig tromme, den blir oftest spilt på under bevegelse og kommer ofte med en sele så du kan ha den fastspent til din kropp. Det finnes forskjellige marsjtrommer: liten tromme, basstromme og stortromme. Hos oss i DanMusikk har vi valgt ut de beste marsjtrommene som finnes på markedet. Kategorien marsjtromme dekker over en rekke forskjellige trommer, som er skapt til korps og marsjorkestre. Disse trommene differensierer seg dermed fra de alminnelige trommer, som du kjenner fra et vanlig trommesett. En marsjtromme er designet til å lage en presis lyd, som er avgjørende når et korps eller marsjorkester er i bevegelse. Hos oss i DanMusikk kan du garantert finne en marsjtromme som passer etter dine behov og preferanser. Kanskje du ønsker en basstromme og gå i korps med? Da har vi det du leter etter. En basstromme er større enn de andre trommer, og er den som produserer dybest lyd. Disse trommene bæres i en sele og kan da spilles på begge sider.

 

Kjøp riktig marsjtromme for dine preferanser

Før du kjøper en marsjtromme er det viktig at du vet at den passer til din preferanser og kroppsvekt. Det er derfor alltid smart å sjekke vekten på trommene, så du vet at du klarer å bære den mens du går og spiller. Pass også på at du har den festet godt i selen så den sitter komfortabelt på kroppen.

Billige priser på marsjtrommer og andre musikkinstrumenter

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unike billige prisene på våres marsjtrommer og annet tilbehør er fordi vi selv står for import av våres produkter. Dette grunnet at vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer at vi alltid får de beste og billigste prisene for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester alltid produktene våres for å sikre at leverandørene oppfyller våres kvalitetskrav. Hos oss får du et bredt utvalg av marsjtrommer, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil marsjtromme eller sele kan du enkelt returnere og eventuelt finne en ny marsjtromme som passer for deg. Vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge et marsjtromme eller sele. Vi sørger derfor alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager.