Loading

Dempe-pads

Dempe-pads er skikkelig effektive til å dempe – eller nermest helt fjerne – lyden fra dine vanlige, akustiske trommer når du vil praktisere støysvak øving. De er enkle og lette å legge ovenpå trommene og hi-hatten. Padsene er laget av tykk neopren-gummi i størrelser som passer perfekt til trommene og som ikke tar opp mye plass. Med dempe-pads kan du få nesten lydløs trommmespill, bli en god trommis og samtidig være på god fot med familie og naboer.

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Kjøp dempe-pads til dine trommer hos DanMusikk

Hvis du ønsker å dempe, eller nærmeste fjerne lyden fra dine trommer, vil vi anbefale deg å kjøpe dempe-pads til dine trommer. Ved å benytte seg av disse dempe-padsene kan du øve og spille trommer nærmest støyfritt, uten at du vekker naboen eller bråker for mye i ditt eget hjem. Disse dempe-padsene er meget enkle å plassere på trommene og hi-hatten. Disse dempe-padsene for trommer er laget av neopren-gummi i forskjellige størrelser som passer perfekt til trommene og som ikke tar stor plass når du bærer de med deg rundt. Ved å spille trommer og benytte seg av disse dempe-padsene kan du bli en eksepsjonell god trommis uten å lage å lage for mye lyd og støy. Hos oss i DanMusikk får du både kjøpt dempe-pads i sett med forskjellig fasonger, men også i sett i samme form. Disse kan enkelt vaskes og brukes igjen, og vil hjelpe deg så du får mer kontroll over overtonene på basstrommene og andre trommer med store skinn. Ved å benytte seg av disse dempe-padsene på trommene vil du også få et mer tørt og fokusert anslag på trommene.

 

Billigste prisene på markedet

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unike billige prisene på våres trommesett, tilbehør og dempe-pads og er fordi vi selv står for import av våres produkter. Dette grunnet vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer at vi alltid får de beste og billigste prisene for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester alltid produktene våres for å sikre at leverandørene oppfyller våres kvalitetskrav.

 

Se gjennom våres stor utvalg av musikkinstrumeneter og tilbehør

Hvis du har spørsmål om våres musikkinstrumenter, tilbehør, eller dempe-pads til trommer så vil vi gjerne hjelpe deg så du velger riktig produkt. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk og instrumenter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste dempe-padsene til trommer, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter og tilbehør. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke dempe-pads du skal velge. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil musikkinstrument eller tilbehør til dine trommer. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.