Loading

Demperinger

Med demperinger til ditt akustiske trommesett kan du – foruten selvfølgelig å dempe lyden – fjerne overtoner fra trommene og endre på trommenes klang. Demperingene legges ganske enkelt ovenpå tromme-skinnene og kan lett fjernes, da de ikke sitter fast på skinnene.

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Kjøp demperinger til din trommer her!

Hos oss i DanMusikk får du kjøpt alt av musikk og tilbehør. Derfor har vi de beste trommene på markedet til de beste priser. Dermed har vi også et stort utvalg av tilbehør til dine trommer. Demperinger til dine trommer kan både dempe lyden, men kan også fjerne overtoner fra trommene og endrer trommenes klang. Disse demperingene legges enkelt på tromme-skinnene og kan enkelt fjernes, de de ikke sitter støpt fast. Du kan både få kjøpt en enkel dempering eller en pakke med forskjellige demperinger i forskjellige størrelser, så den passer perfekt til dine trommer. Disse legges enkelt over tromme-skinnene uten å benytte seg av tape, stoff eller puter.

 

Stor utvalg av trommer og tilbehør hos DanMusikk

Vi har et bredt utvalg av trommer, perkusjon og slagverk, men selvfølgelig har vi også alt av tilbehør til disse musikkinstrumentene. For å spille trommer er man nødt til å ha noe tilbehør, som f.eks. trommestikker, trommestol, cymbaler, stativ, stemmenøkler, trommetuner til å stemme trommene dine med, og selvfølgelig kan det være smart å ha demperinger til dine trommer. Alt dette utstyret til trommer finner du selvfølgelig hos DanMusikk.

 

Billigste prisene på demperinger og annet tilbehør!

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unike billige prisene på våres demperinger til trommer og er fordi vi selv står for import av våres produkter. Dette grunnet at vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer at vi alltid får de beste og billigste prisene for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester alltid produktene våres for å sikre at leverandørene oppfyller våres kvalitetskrav. Hos oss får du et bredt utvalg av demperinger, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil dempering kan du enkelt returnere og eventuelt finne en ny dempering som passer for deg og dine trommer. Vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge riktig demperinger. Vi sørger derfor alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager.