Loading

Trommemaskiner

En trommemaskin kan brukes både til innspilling og når du øver. Med en trommemaskin har du mulighet for å velge noen kule forprogrammerte beats og rytmer, men en trommemaskin kan selvfølgelig også programmeres mer i dybden med dine helt egne rytmespor.

Trommemaskinen er din venn når du spiller alene, eller hvis bandet ditt er ute etter et rytmespor som bare kjører avgårde uten avvik. En trommemaskin er en elektronisk innretning som skaper rytmisk musikk med perkusjonslyder, trommerytmer og mønstre. Trommemaskiner kan fås i mange utforminger og prisklasser, og valget av trommemaskin avhenger av hva du trenger din trommemaskin til.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Kjøp trommemaskin her

En trommemaskin er et elektronisk musikkinstrument, som kan imitere trommesett eller andre perkusjonsinstrumenter, og produsere andre unike lyder. Hos de aller fleste moderne trommemaskiner kan musikeren selv programmere egne rytmer. Trommemaskiner kan både lage lyd ved hjelp av analog elektronikk eller ved å spille ferdig innspilt samples. Trommemaskinene har hatt en stor innvirkning på pop-musikk. Trommemaskinen som kom på 80-tallet har hatt stor innvirkning på hip hop, techno og house musikk. Kjente artister og band som benyttet seg av den første trommemaskinen som kom på 80-tallet var bl.a. Fleetwood Mac, Prince og Stevie Wonder. På slutten av 90-tallet begynte datamaskinene å overta store deler av trommemaskinenes funksjonalitet og popularitet. Typisk gir trommemaskinen mulighet for sampling og opptagelse i nåtid. De brukes ikke kun i elektronisk musikk, trommemaskiner brukes også istedenfor trommeslager, når disse ikke er tilgjengelig eller ønsket.

 

Programér dine egne rytmer ved hjem av en trommemaskin

Spill, programér eller rediger egne, kule rytmer og lyder på din trommemaskin. Kjøp en trommemaskin hos DanMusikk i dag, og den vil gi deg mulighet for å oppbygge trommerytmer. Trommemaskinen er ekspert til å etterligne lyden av trommer og i andre slagverktøys-instrumenter, og kan produsere unike lyder. Trommemaskiner gir deg muligheten for å selv kunne programmere dine egne rytmer uten at den er for vanskelig å bruke. Du kan velge mellom flere typer rytmemønstre. Kjøp en trommemaskin i dag og start å spill, programmer eller rediger egne rytmer og musikk. 

 

Kjøp trommemaskin online hos DanMusikk idag!

Hvis du er i tvil om hvilke trommemaskin som passer etter dine behov, vil vi alltid hjelpe deg hvis du har spørsmål. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk og instrumenter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste trommemaskinene, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter og tilbehør. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke trommemaskin du skal velge. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil trommemaskin. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.