Loading

Trommepads

Hvis har du brug for at øve trommeteknik uden at vække hele nabolaget, kan du få stor glæde af en øveplade. Overfladen på en øveplade giver det samme bounce som et rigtigt trommeskind, men den siger ikke særlig meget. Trommepads findes både med og uden digitalt lyd-output. De fylder ikke det store, så de er også et udmærket alternativ, hvis du ikke har plads til et trommesæt derhjemme.

8 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

8 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Kjøp trommepads hos DanMusikk i dag!

Hos oss i DanMusikk får du kjøpt trommepads og øveplater til dine trommer. Disse trommepads gir den samme spillfølelsen som å spille på et ordentlig trommeskinn. Det er genialt å benytte seg av trommepads så du får øvd på din teknikk uten å vekke hele familien eller naboen. Overflaten på trommepads gir den samme bounce og følelse som på ekte trommer, men lager langt fra like høy lyd. Disse trommepads tar ikke stor plass, så det passer perfekt hvis du ikke har plass til et helt trommesett hjemme, og du kan enkelt ta de med hvor du går. Flere av våres trommepads har også mulighet for stativmontering hvis du ønsker det.

 

Trommepads til den erfarne og til nybegynneren

Hos oss i DanMusikk får du kjøpt trommepads til både den mer erfarne trommeslager og til nybegynneren. Vi har trommepads i flere forskjellige størrelser og til forskjellig pris, så du mest sannsynligvis vil finne den perfekte trommepads etter dine behov og preferanser. Vi har også trommepads som er egnet til ditt lår, disse har perfekt passform til ditt lår og du kan spille så den ligger stødig og uten å riste. Se nærmere gjennom våres produkter og les gjennom produktbeskrivelse til de forskjellige trommepads, så du kan finne den perfekte trommepad til deg selv.

 

I tvil om hvilke trommepads som passer best for deg? Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du selv er i tvil om hvilke trommepad du skal velge, vil vi alltid hjelpe deg så du finner det riktig produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste trommepads som er på markedet, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vi kjøper direkte fra de største produsentene innenfor musikkinstrumenter og tilbehør, og det er derfor vi tilbyr en rimelig pris. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lydanlegg og utstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke trommepad du skal velge. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og ønsker å bytte din trommepad mot en annen.