Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Cymbaler

Vi har samlet våre cymbaler i én kategori, slik at du lett kan finne splash-cymbaler, crash-cymbaler, ride-cymbaler, China-cymbaler og hi-hat-cymbaler til ditt trommesett. 

151 vare(r)

Bredt utvalg av cymbaler hos DanMusikk!

Hos oss i DanMusikk har vi et bredt utvalg av forskjellige cymbaler, både i små og store størrelser og til en forskjellig pris avhengig av hva du selv ønsker. De mest anvendte cymbalene er Hi-hat, Crash og Ride, som ofte brukes som slagverk på trommene. Du får også kjøpt typene av cymbaler som kan slås mot hverandre, for å skape en høy lyd. Ellers får du også kjøpt typene av splash og china hos oss, som også er mye brukt cymbaler. Cymbaler er utrolig solide og kan brukes i flere år, men husk alltid å kjøp riktig størrelse i forhold til hvilke sjanger du spiller. Hos oss i DanMusikk garantere vi lave priser, og rask levering. Se gjennom våres store utvalg av cymbaler og sammenlign de forskjellige så du vet at du får den riktige cymbal for dine behov og preferanser.

 

Historien til instrumentet cymbal

Cymbaler eller bekken som det også kalles på norsk er et slagverkinstrument. Det stammer fra 1700-tallet i Tyrkia, og cymbalen består hovedsakelig av 80% kobber og 20% tin. En cymbal består av metallegering, oftest bronselegering. Hvis man ønsker at cymbalen skal endre lyd og ha en annen lydkarakteristikk, kan legeringen ha mindre enn 20% tinn i seg. I dag brukes cymbalen i flere forskjellige musikksjangre, enten om du bruker cymbalen alene, sammen med andre instrumenter eller på trommesett. En cymbal blir oftest laget ved at bronsen først smeltes, og så helles det over i støpeformer. Så bearbeides den til cymbalen oppnår de ønskede lydegenskaper. De litt billigere cymbaler blir oftest lagd ved at de skjærer runde skiver ut av en metallplate, og deretter blir den bearbeidet ved hjelp av maskin hamring.

 

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig cymbal

Hvis du er i tvil om hvilke cymbal du skal velge, vil vi alltid hjelpe deg hvis du har spørsmål. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk og instrumenter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste cymbalene, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter og tilbehør. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke cymbale du skal velge. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil cymbal. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.