Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Stativer

Denne kategorien inneholder våre cymbal-stativer, skarptromme-stativer og hi-hat-stativer. Vi importerer selv våre tromme-stativer – derfor er våre priser veldigt lave, men kvaliteten er likevel i topp.

25 vare(r)

Som enhver erfaren trommeslager vet, er stativene, nest etter trommer og cymbaler, de viktigste elementene i et trommesett. For når lydprøven vel er overstått og man er klar til å gi jernet, så er et ustødig skarptrommestativ eller et vaklende ridestativ noe som virkelig kan sjenere en opptreden.

Cymbalstativer

Tilføyelsen av et cymbalstativ er ofte en viktig beslutning for oppbyggingen av trommesettet ditt, og skaffer nødvendig struktur for ytterligere monteringer etterhvert som trommesettet ditt fortsetter å vokse. Cymbalstativene er bygd i et sammenleggbart trebent design, som gir mulighet for justering og enkel transport. Stag og vingemuttere sikrer at stativet ditt ikke beveger seg mens du spiller. Cymbalstativet tjener flere formål - det holder cymbalene dine og gir mulighet for ytterligere, fremtidig utvidelse av settet.

Skarptrommestativ

Skarptrommen er det sentrale elementet i ethvert komplett trommesett, og hvis du utstyrer skarptrommen din med riktig skarptrommestativ sikrer du deg renest mulig lyd og best mulig beskyttelse av skarptrommen din. Skarptrommestativ varierer i størrelse, og riktig skarptrommestativ vil hjelpe deg med å få et velfungerende trommesett.

Skarptrommestativ er, akkurat som nesten alle stativ til trommesett, utrustet med 3 ben. Den øverste delen av et skarptrommestativ består av en trommeholder med 3 kontaktpunkt som holder skarptrommen fast, og muliggjøre en stødig plassering av skarptrommen uten å forstyrre resonansen i skarptrommen din. Benene på skarptrommestativ er normalt laget med doble ben, hvilket sikrer at skarptrommestativet står stødig mens du spiller.

Hi-hat-stativ

Som det mest mekaniske stativdesignet, er det trebente hi-hat-stativet et klassisk stykke mekanikk i ethvert trommesett. Et velfungerende hi-hat-stativ danner grunnlaget for ditt arbeid med hi-haten, og gir deg en stødig plattform for utøvelse av din musikk. Kjennetegnende for designet er at du kan justere benene fritt, slik at du kan plassere stativet sammen med basstrommepedal og cymbalstativ.