Loading

Digital-trommesett

Det er mange fordeler med digitale trommer: du kan øve hjemme med hodetelefoner uten å være til bry for andre, men du kan også koble settet til et musikkanlegg eller en aktiv høytaler og da spille høyt sammen med andre musikere.

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Elektriske trommer til unike, lave priser

Et digitalt trommesett er fremdeles dyrere end vanlige akustiske trommer, men fordi mulighetene er mange med elektriske trommer, er det likevel et fordelaktig valg. Siden vi selv importerer våre digitaltrommer kan vi tilby meget lave priser, samtidig som kvaliteten er i topp.

Nå har du muligheten til å gjøre en skikkelig bra handel!

Vi forhandler merket Ringway, som er digitaltrommesett med profesjonell lyd. Alle el-trommesett har vært gjennom en grundig kvalitetskontroll for å sikre et godt produkt hver gang. Med våre lave priser på Ringway kan alle få tak i et digitalt trommesett.

Velg ditt digitale trommesett her

Her kan du finne våre el-trommesett. Vi har el-trommesett i både kompakte og fullstørrelse-varianter. Vi kan også anbefale deg en av pakkeløsningene våre – her er der f.eks. inkludert trommestol. Husk, at du kan klikke inn på varen og høre lydeksempler med de forskjellige modellene av digitale trommesett.

Trommepads og øvepads

Vi fører også digitale tromme- og øvepads, som ikke tar opp mye plass, men som likevel kan låte av mye eller lite – du bestemmer selv. Våre trommepads har lave priser, men høy kvalitet.