Loading

Xylofon & metallofon

Xylofon og metallofone. I denne kategorien finner du våre xylofoner og metallofoner. Forskjellen mellom en xylofon og en metallofon er at en xylofon har taster laget av tre, mens en metallofon er laget av metall. 

10 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

10 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Her finner du xylofon og metallofon til billig priser

Har du alltid drømt om å spille på en xylofon eller metallofon? Da har du kommet til rett sted. Enten om du ønsker å spille dette instrumentet på tre eller metall så har vi musikkinstrumentet som passer for deg. Eller drømmer kanskje den minste om å spille xylofon? Da har vi en fargerik xylofon som vil passe perfekt til nybegynnerens musikkarriere.

 

Xylofon

En xylofon er et slagverkinstrument av ukjent opprinnelse. Den er mest sannsynligvis oppstått i Afrika. Xylofonen består av trestykker i forskjellige størrelser, som ligger over noen rør som kalles resonansrør. For å få lyd ut fra xylofonen bruker man enten et tre eller gummikølle å slår på trestykkene og da vil luften vibrer i rørene og da frembringes en lyd. Disse køllene man slår med finnes i forskjellig størrelser og hardheter, avhengig av hvor sterk og høy lyd du ønsker at xylofonen skal spille. Hos oss i DanMusikk får du kjøpt xylofon til både den mer profesjonelle og eldre spilleren, men også til de mindre som ønsker å spille på dette instrumentet. Du kan til og med få kjøpt en xylofon som er håndlaget i Afrika. Disse er altså bygd i overensstemmelse med afrikanske håndverkstradisjoner og er dermed vakkert utsmykket. Xylofon kan brukes både til lek, musikk eller kanskje du ønsker dekorer ditt hjem.

 

Metallofon

Du spiller presis likt på en metallofon som på en xylofon, bare at metallofonen er laget av metall istedenfor tre. Vi importerer selv våres xylofoner og metallofoner, og kan derfor tilby en bra kvalitet til unikt, billige priser. Instrumentet er bygget på en trekasse som brukes for å oppfange lyden. På toppen av denne trekassen er det montert forskjellig størrelser av metallstykker. Hvis du er nybegynner på dette instrument starter du oftest å slå på en enkelt metallplate, men er du mer erfaren kan du normalt spille på 4 samtidig.

 

Billigste prisene på xylofon og metallofon

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unike billige prisene på våres xylofon og metallofon og andre musikkinstrumenter er fordi vi selv står for import av våres produkter. Dette grunnet at vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer at vi alltid får de beste og billigste prisene for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester alltid produktene våres for å sikre at leverandørene oppfyller våres kvalitetskrav. Vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge om du skal ha en xylofon eller metallofon og hvilket som passer til deg. Hos oss får du alltid rask levering innenfor 1-4 hverdager. Drøm deg bort i våres utvalg i dag, og les gjerne nærmere i produktbeskrivelse angående de forskjellig musikkinstrumentene.