Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Record trådløs vlogger-pakke 2

Record
  • Pakke med kondensatormikrofon, trådløs mikrofon, LED-lys og smarttelefon-holder
  • For f.eks. vloggere, YouTubere og influencere
  • For smarttelefoner
2,098.00 NOK 2,998.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:REC-VK-37-PAKKE1

Pakken inneholder

Record VK-37 vlogger-sett
Record VK-37 vlogger-sett
Record WM-61 trådløst mikrofonsett
Record WM-61 trådløst mikrofonsett

Beskrivelse

  • Pakke med kondensatormikrofon, trådløs mikrofon, LED-lys og smarttelefon-holder
  • For f.eks. vloggere, YouTubere og influencere
  • For smarttelefoner
  • Mulighet for å bytte mellom kablet- og trådløs mikrofon

Med denne vlogger-pakken har vi oppgradert den populære Record VK-37 til også å inneholde en trådløs mikrofon og dermed gi deg enda flere muligheter når du vlogger eller tar opp video med det fleksible VK-37 stativ/smarttelefon-holder.

Record VK-37 vlogger-sett

VK-37 vlogger fra Record er laget til den mobile innholdsskaperen, og inneholder alle de elementene du trenger for å produsere videoinnhold til sosiale medier. Du får en M1S-mikrofon, et justerbart W48 Vlogger-lys, en smarttelefonholder, et 360° ministativ, en 3,5 mm TRRS-kabel til smarttelefon, og en støtisolerende holder til mikrofonen.

Mikrofonen er en cardioid shotgun-mikrofon som kan fange klar og fyldig lyd fra objektet det skal tas opp lyd fra, mens omgivende lyd og støy reduseres. Vlogger-lyset benytter seg av 48 individuelle lysdioder for å gi dine videoer riktig belysning. Lysstyrkenivået kan justeres fra 0 til 100%, og fargetemperaturen kan justeres fra 2700K til 6500K. Du kan drive lyset i opp til 90 minutter ved full lysstyrke. Lyset har også tre kameraskoholdere som du kan bruke til å montere tilbehør med - som f.eks. en mikrofon. Den medfølgende smarttelefonholderen hjelper deg med å få et stødigere video-opptak når du tar opp håndholdt eller stasjonært. For at du bedre skal kunne bruke forskjellige filmvinkler, har stativet et kulehode som kan justeres 360°.

Hvis du skal bruke VK-37 med en smarttelefon, må du bruke Apple MMX62ZM/A Lightning til 3,5 mm hodetelefonadapter for iOS (iPhone/iPad) og Record AC-C-TRRS USB-C til minijack-adapter for Android-enheter uten minijack.

Record WM-61 trådløst mikrofonsett

Record WM-61 er et ultrakompakt, digitalt og trådløst enkanals mikrofonsystem, som er perfekt for lydopptak på kamera eller smarttelefon. Record WM-61 er en komplett, allsidig og brukervennlig løsning til opptak av dialog, intervjuer og tale - direkte til et DSLR-kamera eller en mobilenhet.

WM-61s unike overføringsalgoritme Syncoder er basert på FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), og gjør det mulig for WM-61 å levere 128-bits kryptert signaloverføring og fullautomatisk kanalendring. Det betyr at du får et sikkert, stødig og problemfritt lydsignal - selv under vanskelige forhold.

Record WM-61 består av en liten og lett clip-on-sender med innebygd mikrofon, samt en separat lavalier-mikrofon som du kan bruke hvis du foretrekker et mer diskret mikrofonoppsett. Systemet inkluderer også en kompakt mottaker som monteres på ditt kamera eller mobilenhet, og kan kobles enten til en 3,5 mm minijack-inngang, et lightning-til-jack-adapter (for iPhone, følger ikke med), eller et USB-C-til-minijack-adapter (for Samsung eller Huawei, følger ikke med). Det følger med både en 3,5 mm TRS-kabel til kamerabruk, og en 3,5 mm TRRS-kabel til smarttelefonbruk.

Systemet leverer pålitelig overføring av klar lyd ved synslinjeavstand opp til 70 meter. De innebygde oppladbare batteriene gir inntil 8 timers drift, og lades opp på 1,5 timer via USB.

Youtube thumbnail
Spille

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Record VK-37 vlogger-sett
Alt var som det skulle

Kjapp leveeing, og pakken inneholdr det hef bestilte

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)