Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Santana 35C konsert-ukulele

Santana
  • Ideell begynner-ukulele
  • Konsertstørrelse
  • Bygd i afrikansk sapele-tre
Utgått
Varenr.:SAN-35C

Beskrivelse

  • Ideell begynner-ukulele
  • Konsertstørrelse
  • Bygd i afrikansk sapele-tre
  • Velklingende og enkel å stemme

Santana 35C konsert-ukulele er DanMusikks beste bud på en velbygd og lettspillt ukulele til deg som godt kunne seg tenke seg å begynne med å spille ukulele.

Konsert-ukulelen er litt større enn sopran-ukulelen. Den litt større klangkassen produserer en fyldigere tone, og den lengre profilen gir konsert-ukulelen bedre plass mellom båndene, slik du får mer plass til fingrene dine. I dag er denne type ukulelen en av de mest populære kroppsformene blant ukulele-entusiaster, mens sopran-ukuleler inntar en tett andreplass.

Santana 35C konsert-ukulele er en tradionelt bygd 4-strengs ukulele som Santana har valgt å bygge i sapele-tre. Sapele er en utbredt afrikansk tresort, som har mange av de samme kvalitetene vi kjenner fra mahogni, men som samtidig er langt rimeligere - hvilket gjør sapele ideell som tresort til et godt og velspillende begynnerinstrument. Akkurat som mahogni har sapele en varm og overtonerik klang, samt et gyllent og rødlig mørkt utseende som lar ukulelen fremstå som et vakkert og inntagende instrument. Kroppen er omkranset av vakre, 3-delte, hvite bindinger, mens gripebrettet er utført i valnøttetre av høy kvalitet. Stemmeskruene er lukket og støpte, noe som gjør Santana 35C enkel å stemme og sikrer god stemmestabilitet når først du har stemt ukulelen.

Lengde: 62,5 cm
Bredde: 21,5 cm

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (1)

Veldig bra!

God lyd, enkel å spille på. Rask levering. Jeg er superfornøyd!

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)