Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Saramonic SmartRig UC audio interface til Android

  • USB Type-C-utgang
  • Drives av 9V batteri
  • Med 48V phantom power
Les hele beskrivelsen
1,036.00 NOK 1,479.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Bestill innen
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:SM-SMARTRIG-UC

Beskrivelse

  • USB Type-C-utgang
  • Drives av 9V batteri
  • Med 48V phantom power
  • Minijack hodetelefonutgang til monitorering (krever app)
  • Gain-kontroll

Saramonic SmartRig UC+ er et 44,1/48 kHz Audio Interface som gjør det mulig å koble en mikrofon eller et musikkinstrument til en android smarttelefon. SmartRig UC+ har en kombinert inngang som både aksepterer XLR og Jack, og takket være enhetens hodetelefonutgang kan du overvåke lyden mens du spiller inn.

Innebygd 48V Phantom Power gjør det mulig å kjøre kondensatormikrofoner, og en gain-kontroll på forsiden gir deg mulighet for selv å styre inngangsnivået. SmartRig UC trekker strøm fra et enkelt 9V batteri.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (1)

2021-05-10 21:45:13
Tom K.

Hei! Hva slags krav er det til android telefonen for at Saramonic SmartRig UC audio interface skal kunne virke? Android APP VERSJON? Lurer også på hvor bra den er i forhold til IRIG O/I PRO (fra IKT multimedia). I forhold til: -tilgjengelige kompatible apper, -DLC (nedlastbart innhold), -funksjoner som overgår IRIG sine, -eller som IRIG gjør bedre. -harallerede en IRIG O/I PRO til IPAD, men vurderer å anskaffe denne til android telefonen, for å doble opp m tilgjengelige effekter, hvis den er FET NOK, Eller triple dem, når jeg kobler opp min Boss SY-1000 gitarsynth. Vet du om Saramonic SmartRig UC audio interface har funksjoner som er spesiellt designet for gitarsynther? BOSS SY-1000 er flaggskipet. Koster skjorta også. Jeg bestiller nå en Joyo JGE-01 Infinite sustain, da det sto at den også kan brukes på bass. Har tidligere kjøpt en Ebow, m dårlig resultat på bass. Så da stoler jeg på at den faktisk virker uten at jeg må bruke nedstemte pikkolostrenger eller noe annet vilt....

2021-05-11 07:53:32
DanMusikk.no

Hei, Send oss gjerne en epost på post@danmusikk.no for dette.