Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Taylor GS Mini-e Koa Plus stålstrengsgitar

  • Reisegitar med Grand-Symphony-kroppsform
  • Massivt koalokk med bunn og sider i laminert koa
  • Innebygd mikrofonsystem Expression System 2 med stemmeapparat
Les hele beskrivelsen
12,799.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Bestill innen
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:TL-GS-MINI-E-KOA-PLU

Vi ønsker å tilby deg den beste service, så før vi sender din gitar, vil den komme igjennom vår kvalitetskontroll.

Beskrivelse

  • Reisegitar med Grand-Symphony-kroppsform
  • Massivt koalokk med bunn og sider i laminert koa
  • Innebygd mikrofonsystem Expression System 2 med stemmeapparat
  • Leveres inkl. original Taylor transportbag

Den betagende Taylor GS Mini-e Koa introduserer Koatre til GS Mini. Med massivt Koatre i lokket og laminert Koa i bunn og sarg, har det lykkes Taylor å lage en utrolig flott stålstrengsgitar med en umiskjennelig polynesisk karakter. Koa ble opprinnelig brukt av Hawais urbefolkning til konstruksjon av kanoer, surfbrett og bodyboards, og oppdaget senere at Koa var svært velegnet til ukuleler. Koatre er usedvanlig varm og resonant i klangen, og ble derfor raskt populært blant gitarbyggere i USA

Akkurat som de andre modellene i Taylor GS Mini-serien, er GS Mini-e Koa en shortscale reisegitar som er bygd med Taylors Grand-Symphony-kroppsform. Med en strengelengde (mensur) på 597 mm er GS Mini-e Koa Plus 51 mm kortere enn en normal stålstrengsgitar, hvilket gjør det mulig å bygge en komfortabel og kompakt gitar som bedre egner seg til en aktiv livsstil, mens byggekvaliteten og kvaliteten på treverket er av en så høy kvalitet at gitaren klarer seg like godt i studio og på scenen som på en strand i Goa.

Pluss betegnelsen i Taylor GS Mini-e Koa Pluss indikerer at GS Mini-e Koa Plus er utrustet med mikrofonsystemet Expression System 2, i motsetning til GS Mini-e Koa som er utrustet med ES-B.

Taylor Expression System 2 mikrofonsystem

Mikrofonsystemet Taylor Expression System 2 er et revolusjonerende pickup-design, som inneholder det nyeste innen Taylors forskning på akustisk gitarforsterkning. Sentralt i Expression System 2 befinner det seg en pickup, som Taylor har plassert bak ved sadelen, og som har tre unikt plasserte og individuelt kalibrerte pickup-sensorer. Sensorenes plassering muliggjør en mer dynamisk formidling av gitarens akustiske lyd, og sammen med Taylors spesialdesignede forforsterker produserer dette systemet en ekstraordinært livlig forsterket tone.

I flere tiår har piezo-elektriske pickuper typisk vært plassert under en gitars strengestol, hvilket er basert på den langvarige antagelsen om at strengen og dens vibrasjon får stolen til å ""hoppe"" opp og ned. Men Taylors elektronikklag, ledet av utvikleren David Hosler, oppdaget at den vertikale bevegelsen faktisk er sterkt begrenset, og at stolen blir ""låst"" på grunn av strengenes nedovergående trykk. Derfor reagerer en tradisjonell understol-pickup ofte med en lyd som kan karakteriseres som tynn, sprø, eller syntetisk, særlig når man spiller aggressivt på gitaren.

Strengestolens naturlige bevegelse er faktisk frem og tilbake som en pendel. Denne åpenbaringen førte Taylors designteam til å flytte pickupen for å plassere den bakenfor stolen. Den nye posisjoneringen gjør det mulig for krystallene i pickupen å reagere mer naturlig på gitarens energi. De tre pickup-sensorene er installert bak stolen, gjennom broen, med tre små umbraco-skruer som justerer plasseringen av sensorene i forhold til stolen.

Expression System 2 har de samme lydstyrke- og tonekontroll-funksjonene som det originale Expression-systemet. Det vil si at du får kontrollere for volum, bass og diskant, samt fasekontakt. Men systemet har en litt annen forsterkningsstruktur, som gjør at signalet blir omkring 25 prosent kraftigere, svært likt den signalstyrken du får fra andre pickuper. Dette gjør Taylor 214ce Rosewood til et plug-and-play-vennlig instrument, som gitarister og lydmenn enkelt kan jobbe med.

Youtube thumbnail
Spille

Vi ønsker å tilby deg den beste service, så før vi sender din gitar, vil den komme igjennom vår kvalitetskontroll.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (0)