Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Tuner

Det finns ulike typer av gitartunere: stemmegaffel, stemmefløyte eller gitartuner. Vi kan absolutt anbefale en gitartuner, fordi det rett og slett gjør stemmingen av gitaren veldig enkelt. Gitartunere finns både sompedal og tradisjonell tuner med mikrofon og jack-inngang.

9 vare(r)

Velg riktig tuner til ditt instrument!

Vi forstår det kan være vanskelig å velge riktig tuner til ditt instrument, det kan til og med også virke litt overskuelig. Spesielt siden det finnes et hav av muligheter for å velge en riktig tuner til ditt instrument eller din gitar. Man kan bruke en gitar tuner til å stemme gitaren sin, men disse brukes oftest kun til elektriske gitarer. Samt kan man også med en tuner velge den tone, eller den streng man vil stemme og da vil tuneren gi et utslag på om strengen som skal stemmes lysere eller dypere. Vi har et stort tilbud av gitar tunere hos oss, men også til andre instrumenter. Sjekk ut våres store tilbud av tunere her, og vi kan garantere at du finner den riktige tuneren til dine behov og ditt instrument.

Forskjellige typer av tunere til din gitar

Det finnes flere forskjellige typer av gitar tuner. Det finnes ikke noe riktig eller feil svar på hvilken tuner du selv skal velge. Det viktigste er at du velger den tuner som du synes fungerer best for deg. Det første man må vurdere er ens egne behov for gitarspilling. Skal du kun spille gitar hjemme og øve deg litt i stuen, eller ønsker du å spille foran et publikum? Hos oss får du både kjøpt stemmegaffel, stemmefløyte og gitar tuner. Gitar tunere finnes både som sompedal og tradisjonell tuner med mikrofon og jack-inngang. Hvis du er nybegynner bør hvilken som helst tuner fungere fint til din gitar og dine behov. Da har man god tid til å stemme instrumentet og du har god tid til å bli kjent med din gitar og prøve deg frem for hva som fungere godt for deg. Da kan en såkalt clip-on-tuner være det beste tilbud for deg, da den er enkel å bruke og man ikke behøver mye annet utstyr enn den. Man kan enkelt frakte disse med seg rundt, de har ofte også en farget LCD-skjerm så man enkelt kan bruke den og lese i mørket.

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig tuner

Hvis du er i tvil om hvilke tuner som passer til ditt instrument, vil vi alltid hjelpe deg hvis du har spørsmål. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk og instrumenter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste tunerene til gitarer og andre instrumenter, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter og tilbehør. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke tuner du skal velge. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil tuner. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.