Lytt og lær

Du kjenner sikkert ikke Drumeo.. Men det kan du komme til å gjøre... Drumeo er et nettside som selger nettkurs til trommeslagere.

Her kan du se én av Drumeos instruktører, den virtuose trommeslageren Larnell Lewis, vise deg sin arbeidsprosess når han skal innstudere en ny låt på kort tid.


Legg nøye merke til at han selv sier at det mentale spiller en veldig stor rolle hvis slikt skal lykkes. Det er veldig viktig å se for deg hva du selv ville spillt i låtens forskjellige passasjer - og det gjelder i enda større grad hvis du ikke selv har adgang til trommesettet ditt når du gjør øvelsen. Samtidig må du ha klart for deg at det er avgjørende å lytte til hva de andre musikerne spiller i låtens forskjellige deler.

... Men...hvis du ikke helt lykkes med å gjøre det samme trikset, så fortvil ikke - for her har vi å gjøre med en musiker i verdensklasse! Det kan du lese mer om her, når jeg skriver litt om

Larnell Lewis

Hvis du ikke kjenner Larnell Lewis på forhånd, så se bare her. Han spiller nemlig med fusjonskollektivet Snarky Puppy, som er lekeplass for mang en talentfull og leken musiker. Dessuten kan du ha interesse av å vite

  • Larnell er 36 år gammel og fra Toronto i Canada
  • Han begynte å spille trommer som 2-åring
  • Han spiller blant annet på trommer fra Yamaha, Zildjian-cymbaler og noen andre "endorsements»
  • Larnell Lewis' prestasjoner på trommene antas å ha vært kraftig medvirkende til Snarky Puppys Grammypris for albumet "We Like It Here»
  • I 2017 var han på CBCs liste over de 35 største musikerne under 35 år.

Som du kan se er det ingen tvil om at Larnell Lewis, tross sin forholdsvis unge alder, fremdeles har massevis å by oss på!

Hvis du har lyst på mer, så avrunder vi med en trommesolo fra Larnell Lewis' egen låt, "The City Lights", fra hans konsert i forbindelse med en plateutgivelse.