Loading

Returret

Du har 30 dagers full returrett på alle varer du har kjøpt i nettbutikken. Dette gjelder fra den dagen du har mottatt varen. Når vi har mottatt og
godkjent returvaren, vil kjøpesummen bli refundert til din konto i løpet av noen dager.

Har du betalt med kredittkort, vil beløpet bli ført tilbake til kortet. Har du betalt med forskuddsbetaling i banken, må du opplyse registernummer og kontonummer slik at vi kan føre pengene retur til din bankkonto. Ønsker du å bytte til en annen vare må du skrive dette i returskjemaet.

Returskjemaet må alltid utfylles og sendes med returvaren.
Last ned returskjema – klikk her

Velger du å benytte din returrett, må du selv betale fraktkostnaden for å sende tilbake varen. Kan returvaren ikke sendes med posten som vanlig, kan du ta kontakt til oss, og vi vil hjelpe deg med forsendelsen.

Returvarer må sendes med posten til denne adressen:

Returvarer må sendes til denne adressen:

DanMusikk.no
c/o Responsservice
Postboks 24
2716 Harestua

Varens stand når du returnerer den

Du hefter bare for en eventuell forringelse av varens verdi, hvis vi mottar varen i en annen stand enn hva som er nødvendig for å slå fast varens art, egenskaper, og måten den fungerer på. Med andre ord: du kan få prøve varen på samme måten som hadde du prøvd den i en fysisk butikk.

Har du prøvd varen utover dette, eller hvis den originale emballasjen mangler eller er skadet, opfatter vi varen som brukt hvilket vil si, at angrer du på kjøpet av varen, kan du bare få en del eller ingenting av varens handelsmessige verdi retur.

Reklamasjonsrett

Reklamasjonsretten i henhold til kjøpsloven dekker produksjons- og materialfeil identifisert under vanlig bruk. Reklamasjonsretten dekker ikke feil eller skader som er direkte eller indirekte forårsaket av ukorrekt bruk, dårlig vedlikehold, vold eller uautoriserte inngrep. Klager på feil eller mangler, som bør oppdages ved vanlig undersøkelse av varen, må meldes DanMusikk.no innen rimelig tid.

I tilfelle av at du har mottatt en defekt vare, bør du ikke bruke returskjemaet, men i stedet skrive til oss på denne e-postadressen: post@danmusikk.no – der du må skrive ordrenummeret ditt og beskrive problemet så godt som mulig. Vi kontakter deg hurtigst mulig for å finne en løsning.