Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Musikkinstrumenter

Musikkinstrumenter

Vi selger alle typer musikkinstrumenter. Ettersom vi selv står for import av flere av våre musikkinstrumenter, kan vi sikre deg god kvalitet til svært lave priser, som man ikke finner andre steder. Selv om våre priser er meget lave, prøver vi alltid å gi deg den beste servicen. Vi ønsker at du skal spare mye penger når du handler hos oss. Det er dermed ikke uten grunn at våre musikkinstrumenter er svært populære.

Rask og enkel levering av musikkinstrumenter

Enten du kjøper et musikkinstrument, tilbehør eller lydanlegg, kan vi alltid levere raskt direkte til deg eller til ditt lokale postkontor. Leveringstiden vår er ekstremt kort, så det går meget raskt fra du bestiller musikkinstrumenter eller utstyr til du har det i posten. Hvis du skulle trenge hjelp, er vi alltid klare til å gi deg den beste servicen. Du kan bare ringe eller skrive til oss.

Alt i gitarer og gitar tilbehør

Vi har et godt utvalg av elektriske gitarer og akustiske gitarer. Av alle de musikkinstrumenter vi fører er gitarer absolutt det vi selger mest av. Dette er et veldig pouplært instrument som alltid blir brukt i rock, pop og så videre. En akustisk gitar er også svært enkelt å spille hvor som helst, så det er helt klart en populær løsning for nybegynnere. En elektrisk gitar er den perfekte løsningen for de som ønsker å spille rock. Vi har noen virkelig gode pakketilbud med gitar og tilbehør som er perfekte, både for nybegynnere og erfarne. I tillegg til gitarer har vi også alt av tilbehør til gitar.

Massevis av basser og utstyr

I vår store bass kategori finner du både elektriske basser og akustiske basser, samt alt utstyr for bass gitar, herunder strenger, forsterkere, vesker, bokser, kabler, stropper, tunere og så videre. En bass eller bassgitar, som det kalles, gir en dyp lyd og er et musikkinstrument som er funnet i nesten all musikk. Vi selger både basser for nybegynnere og viderekommende bassister. Hvis du er interessert i å komme i gang med å spille bass, anbefaler vi deg en av våre elektrisk bassgitar pakker.

Strykere og andre strengeinstrumenter

Hovedkategorien strykere er svært omfattende. Her vil du selvsagt finne våre strykeinstrumenter, nemlig fioliner, celloer og kontrabasser, men du vil også finne de såkalte "Andre strengeinstrumenter", det vil si, mandoliner, banjo, Ukulelene og dobroguitarer. Vi har en rekke gode instrumenter til svært billige priser. Vi har valgt ut de beste instrumentene og kjøpt dem i store partier, slik at du får dem til svært lave priser. I tillegg kan vi også tilby det billigste tilbehør og utstyr.

 

Alle blåseinstrumenter direkte til deg

Vi selger alle blåseinstrumenter, det vil si alle de populære treblås og messinginstrumenter. Du kan få en god oversikt over alle våre blåseinstrumenter, ved å klikke på vår blåseinstrument kategori. Som alle våre andre musikkinstrumenter kan vi med våre blåseinstrumenter, på grunn av vår egen import, tilby deg god kvalitet til svært lave priser. Selvfølgelig har vi også et godt utvalg av tilbehør og utstyr for blåseinstrumenter.

Musikkinstrumenter med tangenter

I denne hovedkategorien har vi samlet alle våre musikkinstrumenter med tangenter, (både musikk keybaords og midi keyboard), elektriske pianoer (også kjent som digitalt piano) og våre trekkspill. I disse tre kategoriene finner du også tilbehør til disse instrumentene. Vi har funnet alt det beste for nybegynnere, slik at du får begynt å spille raskt, enkelt og rimelig. Ta en titt på disse instrumentene. Det er definitivt noe for enhver.

Trommer og perkusjon

I vår perkusjon kategori vil du finne våre trommesett, perkusjon samt alt i trommeutstyr og tilbehør. Trommer blir brukt i all musikk, og det er et musikkinstrument som også er svært populært for nybegynnere. Vi har utstyr både for nybegynnere og mer erfarne. I tillegg har vi også et stort utvalg av perkusjon. Dette er veldig populært for skoler, barn og selvfølgelig også generelt blant musikere i ulike genre. Du kan se hele tromme- og perkusjongruppen her.