Loading

Gitar-strenger

Her finner du mange forskjellige gitarstrenger fra kjente og populære merker. Vi har presset prisene helt ned på de berømte gitarstrenge-merkene som Martin, Dunlop, Alice og Elixir.

Strenger for forskjellige gitarer

Lurer du på om du har klassisk/spansk guitar eller en western-gitar, kan du se det slik: På en spansk gitar er de 3 nederste strengene av nylon (plast) og de 3 øverste strengene er innpakket i sølvtråd. På en western-gitar er alle strenger stålstrenger. Enten fosfor-bronse eller 80/20-bronse.

Gitar-strenger for el-gitarer er alltid av stål – enten nikkel eller rustfritt stål.

Her velger du hvilken type gitarstrenger du er interessert i

Klik her på den ønskede kategorien av gitarstrenger. Kategoriene er delt inn i gitartype, mens løse strenger for gitarer av alle slag er samlet i den samme kategorien.

Strenge til forskellige guitarer

Ved du ikke om det er en spansk guitar eller en western-guitar, du har, kan du se forskel på denne måde: på en spansk guitar er de 3 nederste strenge i nylon (plastik) og de 3 øverste strenge er med omviklet sølvtråd. På en western-guitar er alle strengene stål-strenge – de findes både som fosfor-bronze og 80/20-bronze.

 El-guitar-strenge er alle i stål – enten nikkel eller rustfrit stål.

Vælg her hvilken type guitarstrenge du er interesseret i

Klik her på den ønskede kategori af guitarstrenge. Kategorierne er inddelt i guitartype, mens løse strenge til alle typer guitarer er samlet i den samme kategori.