Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Spansk gitar

Spansk gitar er også kjent som klassisk gitar, kassegitar eller bare vanlig gitar. Den spanske gitaren er mye brukt som nybegynnergitar, fordi den har myke strenger og er lett å holde om. 

68 vare(r)

Kjøp din spanske gitar hos oss!

Her finner du et bredt utvalg av den spanske gitaren, eller den klassiske gitaren hvis du bedre kjenner den som det. En spansk gitar hat nylonstrenger (plast) hvorav de tre tykkeste strengene er omviklet med metalltråd, oftest sølvbelagt kobber eller bronse for å gi best mulig lyd. Den spanske gitaren er mye brukt som en nybegynner gitar, fordi den har myke strenger og er lett å holde om. Hos oss får du både kjøpt de mer prisvennlige spanske gitarene, som mange velger hvis de er nybegynnere, ellers har vi også gode nybegynner-gitarpakker til lave priser. Men du får også kjøpt en spansk gitar til en høyere pris fra de mer velkjente merker, som har en overlegen kvalitet og god lyd.

 

Den spanske gitarens historie

Den spanske gitaren som vi kjenner den best i dag, ble utviklet i løpet av 1700-tallet i Spania. Derfor er det jo mange som forbinder gitaren med den spanske folkekulturen og som deres nasjonalinstrument. Den spanske gitaren er et strengeinstrument, der lyden dannes ved at strengene spilles med fingrene eller med et plekter. Den spanske gitaren har seks strenger, hvor hver streng har sitt tall fra 1-6, og streng 1 er den lyseste strengen med 6 er den dypeste strengen.

 

Spill alltid på din spanske gitar

Den spanske gitaren er den mest kjente gitartypen. Dette grunnet den har eksistert i mange år, men også fordi den ikke krever en gitarforsterker. Derfor kan du alltid spille på din spanske gitar, uansett om du er ved bålet, i stuen, på rommet, eller egentlig hvor som helst. Den spanske gitaren kjennetegnes ved å ha bred hals og nylon strenger. Den spanske gitaren har også en varm, mørk og rund klang i motsetning til westerngitaren, som spiller en mer metallisk lyd. Det er viktig når du skal kjøpe spansk gitar, at du velger den riktige gitaren for dine ferdigheter og behov. Vi hos DanMusikk har lang erfaring innenfor musikkbransjen, og alle våres kundekonsulenter har selv spilt forskjellige musikkinstrument, og vi kan derfor hjelpe deg til å finne den perfekte spanske gitaren til deg. Er du dermed i tvil om hvilket merke og hvilke gitar du skal velge, ikke vær redd for å kontakt vår kundeservice.

 

Den beste service får du hos DanMusikk!

Hos oss får du et bredt utvalg av spanske gitarer og andre strenginstrumenter, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil spansk gitar kan du enkelt returnere og eventuelt finne en ny gitar som passer for deg. Hos oss får du opp mot 400 forskjellige gitarer, og vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge en spansk gitar til deg. Vi sørger derfor alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager. Vi kjøper spanske gitarer direkte fra de største produsentene og importerer dermed alle våre produkter selv, og leverer derfor produkter til best kvalitet til en billigere pris enn våres konkurrenter.