Loading

Blåse-instrumenter

Vi tilbyr et stort utvalg av blåseinstrumenter. Du kan med lenkene nedenfor, eller i menyen til venstre, se de mange forskjellige blåseinstrumenter vi kan tilby deg. Vi har blåseinstrumenter av alle slag: messingblås, treblås, blåseinstrumenter til barn og et godt utvalg av det mest populære tilbehøret til blåseinstrumenter. Vi fører instrumenter som passer for både nybegynnere og erfarne musikere. Som nybegynner kan det være vanskelig å vite, hva du skal velge, men under de fleste kategorier har vi skrevet litt om, hvilke av våre instrumenter vi anbefaler til en nybegynner. Er du usikker på noe, er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon, og vi vil hjelpe deg til riktig valg, så du helt sikkert får et instrument du blir fornøyd med.

Lave priser på blåseinstrumenter

Svært lave priser er det vi er kjent for. Da vi selv importerer direkte fra produsentene, kan vi tilby deg unike, lave priser på blåseinstrumenter. Beckett kjøper vi hjem i store mengder for å sikre de absolutt laveste prisene på kvalitets-blåseinstrumentene deres. Vi har en bra avtale med Dimavery, slik at de gir oss de beste prisene, uten at vi må kjøpe store mengder. Dette betyr at vi har meget lave priser på blåseinstrumenter, som det vanligvis ikke er lett å kjøpe mange av, f.eks. et baryton-horn, sousafon eller lignende.

Blåseinstrumenter i god kvalitet

Mange av våre kunder er i tvil om kvaliteten av våre blåseinstrumenter virkelig kan være bra, når prisene er så lave, noe som selvsagt er helt naturlig å stille sig tvilende overfor. Men vi er ikke en vanlig butikk, og da vi selv står for importen av instrumentene, kan vi sikre en veldig bra kvalitet til meget lave priser. Om det er messingblås, treblås eller tilbehør til blåseinstrumenter, er alt av god kvalitet. Vi selger våre blåseinstrumenter til private, musikkskoler, korps og lignende, Og vi får stor ros for den gode kvaliteten. Selvsagt kan du alltid få bedre og dyrere blåseinstrumenter, men hos DanMusikk får du i al fald mye for pengene. Er du usikker på noe omkring våre blåseinstrumenter er du alltid velkommen til å kontakte oss på e-post eller på telefon.