Loading

Stativer

Vår instrumentstativer er spesielt fremstilt, så de passer presist til det pågjeldende instrument. Hos DanMusikk.no importerer vi selv vår stativer, og kan derfor stå inne for kvaliteten samt love et attraktivt prisnivå.

1 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

1 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Trenger du et trombonestativ har du kommet til rett sted. Et godt stativ til din trombone bør du ikke ta for gitt, og når du velger stativ til trombone må du ikke gå på kompromiss med kvaliteten.

Stativ til din trombone

Det er praktisk og stort sett uunnværlig å ha et stativ til din trombone. Uten stativ er du henvist til å kaste trombonen din i sofaen når du ikke har trombonen i hånden. Og hva så, hvis familiens hund får samme ide - altså å henslenge seg i sofaen? Dens slag ekle situasjoner unngår du hvis du kjøper deg et stativ til din trombone, og heldigvis er det en rimelig investering å skaffe seg et trombonestativ.

...og så har vi slett ikke snakket om "sceneproblemet" enda, for du er nødt til å ha et stativ hvor du kan stille eller henge opp din trombone når du har trombonen med på scenen. Et scenestativ holder trombonen mens du klaffer eller spiller perkusjon, og du kan også trygt bruke trombonestativet når det er sceneskifte, eller mens du hygger deg backstage i pausen.

Et rimelig trombonestativ

Hos DanMusikk.no har vi noen rimelige kvalitetsstativ og -holdere til trombone, så du kan trygt komme til oss når din trombone trenger et godt stativ. Et trombonestativ er rimelig, men like så uunnværlig som det er rimelig.

Så uansett om du trenger ditt trombonestativ ute eller hjemme, kan du trygt betro din trombone til DanMusikk.no sine trombonestativ.