Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Flygelhorn

Flygelhornet ble utviklet så tidlig som i 1890 i Tyskland av Ferdinand Julius Altrichter. Etter at flygelhornet primært ble brukt som et bandinstument på 19. tallet, er det allsidige hornet blitt brukt av mange jazzmusikere siden 1930-tallet. En av de vakreste soloene spilt på flygelhorn noensinne ble utført av Roberts Bakery Band of Great Britain dirigert av Colin Cranson.

Kjøp flygelhorn online i dag

Hos oss i DanMusikk har vi et solid flygelhorn som passer perfekt til både den erfarne og nybegynneren. Den leveres i en god og solid kvalitets-kasse. Du får selvfølgelig også kjøpt rengjøringssett så ditt instrument alltid holder seg rent og pent. Her hos DanMusikk kan vi nærmest garantere du finner det instrument du leter etter, enten om det er flygelhorn, trommer, gitar, piano eller annet. Her finner du også alt av tilbehør til blåseinstrumenter, som: stativer, bagger, kasser, noteklype og olje & fett. Uansett om du er en erfaren musiker eller akkurat begynt å spille på et blåseinstrument har vi instrumenter både til den erfarne og nybegynneren. Hvis du ønsker å lese nærmere om hvert produkt kan du trykke inn på selve instrumentet og lese. Her i DanMusikk har vi et stort utvalg av alle slags instrumenter og tilbehør til instrumenter. Drøm deg bort i de forskjellige kategoriene av instrumenter, tilbehør eller blåseinstrumenter. Vi kan nesten garantere deg at du finner det du er på utkikk etter til en ekstremt lav pris.

Flygelhorn ligger i kategorien - messingsblåser

Begrepet messingblåser brukes for blåseinstrumenter av messing, så musikeren selv setter luften i svingninger før den sendes inn i instrumentet. Flygelhornet består av munnstykket, altså den del som er i kontakt med leppene til musikeren, og klangstykket som er er navnet på den del hvor lyden kommer ut. De fleste messingsblåser, inkludert flygelhornet er utstyrt med ventiler som kan regulerer lengden på røret hvor luften kommer gjennom og hvor tonene dannes.

Flygelhorn i god kvalitet

Mange av våre kunder er i tvil om kvaliteten av våre messingsblåsere og flygelhorn virkelig kan være så god, når prisene er så lave, noe som selvsagt er helt naturlig å stille seg tvilende overfor. Men vi er ikke en vanlig butikk, og da vi selv står for importen av instrumentene, kan vi sikre en høy kvalitet til meget lave priser. Om det er messingblås, treblås eller tilbehør til blåseinstrumenter, er alt av god kvalitet. Vi selger våre blåseinstrumenter til private, musikkskoler, korps og lignende, og vi får stor ros for den gode kvaliteten. Er du usikker på noe omkring våre blåseinstrumenter eller flygelhorn er du alltid velkommen til å kontakte oss på e-post eller på telefon. Vi er eksperter innenfor musikkinstrumenter og tilbehør, så vi kan garantert hjelpe deg så du finner riktig instrument og produkt etter dine behov og preferanser. 

Billige priser på barytonhorn og andre instrumenter

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unike billige prisene på våres blåseinstrumenter og barytonhorn er fordi vi selv står for import av våres produkter. Dette grunnet at vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer at vi alltid får de beste og billigste prisene for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester alltid produktene våres for å sikre at leverandørene oppfyller våres kvalitetskrav. Hos oss får du et bredt utvalg av messingsblåsere, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil instrument kan du enkelt returnere og eventuelt finne en ny som passer for deg. Vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge riktig blåseinstrument eller barytonhorn. Vi sørger alltid for rask levering.
Se gjennom våres utvalg av blåseinstrumenter, barytornhorn og annet tilbehør i dag og bestill online. Eller tilmeld deg til våres nyhetsbrev, og følg med på tilbud og nyheter.