Kjøp julegaven nå - Returret til den 21. januar 2018
Loading

Saksofon

En saksofon er et transponerende instrument av typen treblås, selvom den vanligvis er laget av messing. Ordet treblås kommer av at lyden frembringes med et tre-blad – også kaldet flis, rør eller rørblad. Vi selger alle typer vanlige saksofoner i saksfamilien: sopran, alt, tenor og baryton. Sopranene og tenorene er stemt i Bb, en oktav fra hverandre, mens alten og barytonen er stemt i Eb, en oktav fra hverandre.

Chateau-saksofoner

Vi kan med stolthet presentere våre Chateau-saksofoner. Disse saksofonene er av høy kvalitet, robust laget og oppsat. I tillegg har de en flott finish til en ekstremt lav pris. Disse saksofonene bliver ofte solgt til musikeren, som er litt øvet, eller nybegynneren,som kan ha glede av instrumentet i mange år. I tillegg har vi en serie med håndbygde Chateau-modeller til profesjonelle musikere.

Vi importerer selv våre saksofoner og dermed kan vi tilby en saksofon i den beste kvaliteten til en unik, lav pris. Vi har i tidens løp fått mye ros for våre saksofoner – her får du veldig mye for pengene.