Loading

Saksofon

En saksofon er et transponerende instrument av typen treblås, selvom den vanligvis er laget av messing. Ordet treblås kommer av at lyden frembringes med et tre-blad – også kaldet flis, rør eller rørblad. Vi selger alle typer vanlige saksofoner i saksfamilien: sopran, alt, tenor og baryton. Sopranene og tenorene er stemt i Bb, en oktav fra hverandre, mens alten og barytonen er stemt i Eb, en oktav fra hverandre.

Chateau-saksofoner

Vi kan med stolthet presentere våre Chateau-saksofoner. Disse saksofonene er av høy kvalitet, robust laget og oppsat. I tillegg har de en flott finish til en ekstremt lav pris. Disse saksofonene bliver ofte solgt til musikeren, som er litt øvet, eller nybegynneren,som kan ha glede av instrumentet i mange år. I tillegg har vi en serie med håndbygde Chateau-modeller til profesjonelle musikere.

Vi importerer selv våre saksofoner og dermed kan vi tilby en saksofon i den beste kvaliteten til en unik, lav pris. Vi har i tidens løp fått mye ros for våre saksofoner – her får du veldig mye for pengene.