Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Saksofon

Saksofon

En saksofon er et transponerende instrument av typen treblås, selvom den vanligvis er laget av messing. Ordet treblås kommer av at lyden frembringes med et tre-blad – også kaldet flis, rør eller rørblad. Vi selger alle typer vanlige saksofoner i saksfamilien: sopran, alt, tenor og baryton.

Velg den riktige saksofonen for deg

Hvis du ønsker din helt egen saksofon har du kommet til rett sted. En saksofon defineres som et transponerende instrument av typen treblås, selv om den vanligvis er laget av messing. Grunnen til at den blir definert som et treblås-instrument, er fordi lyden frembringes med et treblad, også kalt flis. Hos oss finner du et utvalg av de beste saksofonene, som har et fantastisk utsende samt god lyd. Vi har et utvalg av Alt-saksofoner, Tenor-saksofoner og Sopran-saksofoner. Hos oss finner du selvfølgelig også alt av tilbehør som behøves til din saksofon. Vi tilbyr alt fra rengjøring for din saksofon, stativer, samt også notebøker hvis du ønsker å lære å spille saksofon og lære noen helt spesielle sanger. Med lang erfaring innenfor musikkbransjen, lover vi billige priser og det beste utvalget av saksofoner.

 

DanMusikk saksofoner

Vi kan med stolthet presentere våre saksofoner som er av høy kvalitet, robust laget og oppsatt. I tillegg har de en flott finish til en ekstremt lav pris. Disse saksofonene blir ofte solgt til musikeren, som er litt øvet, eller nybegynneren, som kan ha glede av instrumentet i mange år. I tillegg har vi en serie med håndbygde modeller til profesjonelle musikere. Vi importerer selv våre saksofoner og dermed kan vi tilby en saksofon i den beste kvaliteten til en unik, lav pris. Vi har i tidens løp fått mye ros for våre saksofoner – her får du veldig mye for pengene.

 

Tilbehør til din saksofon

For å ta godt vare på din saksofon er det nødvendig med det riktige tilbehøret. Vi tilbyr deg remmer til din saksofon, dette er helt nødvendig for å sikre din saksofon i fall-ulykker og som øker din komfort. Du får også kjøpt fliser og saksofon-beskyttere. Du får også kjøpt diverse stativer og vesker til din saksofon. Investerer du i en saksofon, anbefaler vi deg også i å investere i en kvalitetsbag så saksofonene er beskyttet når den ikke er i bruk. Hvis du også er nybegynner tilbyr vi deg forskjellige notebøker og DVD’er, så du kan lære å spille saksofon og hvilke knapper å trykke på. For å spille den beste lyden på saksofon, bør den også jevnlig renses og rengjøres, derfor får du selvfølgelig også kjøpe rengjøringssett til din saksofon.

 

Saksofonen blir godkjent og kvalitetsjekket før vi sender den til deg!

Det er viktig for oss i DanMusikk at vi tilbyr den beste servicen på markedet. For å gjøre dette, importerer vi de fleste av produktene våres selv, som betyr at vi kan levere billige saksofoner med god kvalitet. Før vi sender saksofonen til deg, dobbeltsjekker vi alltid at instrumentet fungerer som den skal. Vi har lang erfaring med online salg av musikkinstrumenter og tilbehør, og kan dermed love at du snakker med profesjonelle fagfolk med lang erfaring for musikkinstrumenter som saksofoner. Vi vil dermed alltid hjelpe deg hvis du er i tvil om hvilken saksofon du skal velge. Vi lover rask levering, og hos oss kan du enkelt returnere saksofonen hvis den ikke passer til dine behov.