Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Trompet

Trompet

En trompet er et messingblåsinstrument. Trompeten er den lysestklingende av alle messingblåserne. Den klinger over valthornet, trombonen, baritonhornet, euphoniumet og tubaen. De fleste trompeter er stemt i Bb, og derfor anbefaler vi også nettopp Bb-trompeten til begynnere. I tillegg til den vanlige trompeten kan vi tilby deg pocket-trompet, som er en mindre type trompet med en litt annen type klang.

Velg riktig trompet for deg!

Vi forstår det kan være vanskelig å velge den riktige trompeten for dine ferdigheter. Det viktigste å tenke på når man skal velge trompet er hvor god erfaring du har og din forventning til kvalitet. Hvis man er nybegynner er det smart å velge en modell som er egnet til nybegynnere. Dette vil gjøre det lettere for deg i starten, og vil kanskje gi deg enda mer mersmak. Samt hvis du skal kjøpe din aller første trompet, er det også smart å velge en til en fornuftig pris. Dog, hvis du er en erfaren trompetist, kan du velge en modell som er mer avansert. Da kan du nemlig få ekstra funksjoner med, og du får et bredt spekter av alle tonene. Trompeter som er egnet til den mer erfarne trompetist, er ofte i høyere kvalitet grunnet man har høyere krav til design og lydeffekt. De dyrere og mer luksuriøse trompetene har ofte et mer unikt utseende som gjør at ditt instrument er enda finere.

Trompeter i god kvalitet til fornuftige priser

Vi importerer selv våre trompeter og kan derfor tilby deg trompetet av høy kvalitet til rimelige priser. Vi har et utvalg av både trompeter for nybegynnere til en konkurransedyktig pris. Men er du en mer erfaren trompetist har vi selvfølgelig også et utvalg av de litt dyrere og luksuriøse trompetene. Våre produkter er selvfølgelig laget av gode og holdbare materialer, med stabile ventiler.

Vedlikehold av trompeten

Ventilene i en trompet må ofte smøres. Det er en god idé å smøre ventilene hver dag før du begynner å spille. Dette gjøres ved å ta ventilene ut, tørke av den gamle ventiloljen, påføre ventilene et nytt lag ventilolje og legge disse tilbake på plass i ventilhuset. Avhengig av dine behov, bør huset rengjøres hver uke eller hver måned. Du må da ta ut ventilene og ta av bunndekselet, slik at du kan kjøre en klut flere ganger gjennom ventilhuset. Når du er ferdig med å spille på trompeten, er det viktig at du tømmer den for vann og kondens ved å åpne tømmeventilen mens du blåser i hornet, deretter skal bøylene tas ut for at det blir helt tørt.

 

Den beste service får du hos DanMusikk!

Hos oss får du et bredt utvalg av trompeter og andre instrumenter, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil trompet kan du enkelt returnere og eventuelt finne en ny trompet som passer for deg. Hos oss finner du et bredt utvalg, og vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge en trompet  til deg. Vi sørger derfor alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager.

Vi kjøper trompetene direkte fra de største produsentene og importerer dermed alle våre produkter selv, og leverer derfor produkter til best kvalitet til en billigere pris enn våres konkurrenter.