Loading

Blokkfløyte

Til tross for navnet «treblåser», produseres blokkfløyter hovedsakeligt av plast eller kunststoff. Som medlem av treblåseinstrumentene blir det av mange ansett som et instrument for nybegynnere, men erfarne musikere vil også få mye glede av dette populære blåseinstrumentet. Instrumentet kan gripes an på mange forskjellige måter avhengig av spillemetoden.

Et populært instrument

Blokkfløyten kan spores tilbake til jernalderen, og besto da mer eller mindre av uthulte trestokker med forskjellige huller som tillot en mindre variasjon i tonene. Utformingen av blokkfløyten ble intensivert på 1400-tallet, men en stor popularitet oppnådde instrumentet først rundt det 16. og 17 århundre.

Kjente utøvere

I Norden er det sannsynligvis danske Michala Petri, som har vært medvirkende til spredningen av instrumentet, men den tyske komponisten Carl Orff var også en forgjenger i forhold til valg av blokkfløyten. Blokkfløyten var også annerkjent innen det barroke musikkmiljøet, og både Bach og Vivaldi viste sin begeistring for instrumentet ved å komponere musikk til blokkfløyten

Start her

Blokkfløyten blir anbefalt som et instrument for nybegynnere, og vi har naturligvis mange ulike modeller på lager. Om du foretrekker tysk grep eller barokkgrep, har vi uten tvil den beste modellen til deg – til en lav pris.

Blokkfløytens forskjellige muligheter

De forskjellige grepene bidrar til å gi deg den optimale blokkfløyte-opplevelsen. Her får du et kvalitetsinstrument, som aldri går av moten og som fortsetter å overraske i dets forskjellige utviklingsmuligheter i lang tid fram. Du kan trygt investere i en blokkfløyte hos oss og være sikker på at du får riktig kvalitet til den beste prisen.

Vårt brede utvalg

Hos oss kan du kjøpe blokkfløyter i barneversjon, som kan brukes på skolen eller i korps, eller i mere profesjonell utførelse. Våre modeller har alle en god lyd og kan finnes i ulike varianter. Sammen med mange av våre modeller får du også et plast-etui og en pussestokk.

En komplett opplevelse

Har du blitt forelsket i blokkfløyten, kan vi anbefale deg å investere i en underholdende barne-DVD for blokkfløytespill. Dette er en instruktiv, men morsom måte å introdusere barn til blokkfløyte. Den er på engelsk, men grafikken illustrerer bruken av instrumentet på en enkel måte. En gøyal måte å lære på – og de voksne kan også være med.

Et godt kjøp

De mange modellene, med både tysk grep og barokkgrep, har vi selv importert. Av denne grunnen kan vi selge til lav pris, men samtidig love en god kvalitet. Nå har du sjansen til å prøve ut dette populære instrumentet selv.

Nå er det din tur

De klassiske komponistene fra en svunnen tid hadde mye glede av å komponere musikk til blokkfløyten. Med en blokkfløyte kan du lage dine egne sanger, eller prøve om du kan spille med den anbefalte DVD-en. I alle fall er du sikret et klassisk instrument med timesvis av underholdning.