Loading

Bass

En elektrisk bassgitar er den mest vanlige og mest brukte bassgitaren. El-bassens dype toner skiller seg klart ut i musikken. En elektrisk bassgitar brukes i nesten all musikk – man hører sjeldent en pop/rocke-låt uten en elektrisk bass. Er du nybegynner på bass, er den elektriske bassen det riktige valget. Vi har flere ulike bass-pakker, som vi kan anbefale til deg, som er nybegynner. Vi har både 4-strengede og 5-strengede bass-gitarer. Den 4-strengede bassen er mest brukt, og det er den vi anbefaler til nybegynnere. Fordelen med en 5-strenget bass er at den har en ekstra dyp streng, slik at den kan nå enda lenger ned i tonene. Dermed kan den gi ekstra bunn til musikken. Liker du å spille hårdrock, er en 5-strenget bass et veldig bra valg for deg.

Akustisk bass

En akutisk bass er bygget som en akustisk western-gitar. De akustiske bassene, vi selger har også innbygget mikrofon, slik at du kan koble de til forsterker. De er veldig bra å bruke i band. Bruker du den akustiske bassen akustisk (altså ikke koblet til en forsterker), har den fortsatt en stor lyd som passer i lydnivå med en akustisk gitar, og dermed egner den seg godt til et akustisk ensemble.

Alt innen bass-tilbehør

En bassgitar kan tilføyes alle mulige slags tilbehør – og vi har alt! Vi har et godt utvalg av strenger, både for akustisk bass, el-bass, kontrabass, 4-strengede, 5-strengede og 6-strengede basser. Vi har også tunere, bagger, kasser, pedaler, plektre, reimer, DVD-er, lærebøker osv. Kjøper du en bass, anbefaler vi at du tar en titt på bass-tilbehøret også. Kanskje har vi akkurat det, du trenger.

Topp-kvalitet til lave priser

Du har sikkert allerede lagt merke til, at vi har veldig lave priser. Grunnen til at vi kan tilby så lave priser på bass og bass-utstyr, er at vi selv står for importen av våre produkter. Dette betyr at vi ofte kjøper produktene direkte fra fabrikken, og dermed alltid får de beste prisene – til fordel for deg. Vi bruker mye tid på alltid å finne de allerbeste produktene og å sørge for at kvaliteten er på topp. Vi tester også produktene våre for å være sikre på at leverandørene oppfyller kvalitetskravene, vi stiller.