Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Melodica

I denne kategorien finner du våre melodicaer. Et melodica er et blåseinstrument med tangenter. Du kan få lyd ut av en melodica ved å blåse inn i den mens du trykker på tangentene. Et melodica er veldig liten og krever ikke strøm, så det er et instrument du enkelt kan ta med deg overalt.

4 vare(r)

Kjøp ditt nye melodica instrument hos oss!

En melodica er et blåseinstrument med tangenter. Instrumentet er på en måte en blanding av instrumentet trekkspill og et piano. Det er et håndholdt instrument, som er utstyr med et munnstykke og et keyboard. For at det skal komme lyd ut av melodicaen må man puste inn i munnstykke mens man trykker på en eller flere tangenter. Melodicaen har normalt 2-3 oktaver, og de nyeste instrumentet har også en munnslange som følges med munnstykke. Da kan man spille horisontalt med selve melodicaen. Man kan også bruke en fotpumpe istedenfor munnslangen, men den originale måten å spille på en melodica er uten en fotpumpe. Dette instrumentet er utrolig lite, så du enkelt kan ta det med deg uansett hvor i verden du befinner deg. Vi tilbyr melodica til både liten og stor, nybegynner og de profesjonelle. Ønsker ditt barn kanskje å lære å spille på en melodica, da har vi selvfølgelig også det. Denne er utstyrt med kule farger på tangentene, og du får med en notebok så det blir enkelt å lære å spille instrumentet.

 

Historie og formål for instrumentet melodica

Melociaen ble funnet opp av musikeren, Hohner rundt 1950-tallet, dog har lignende instrumenter vært kjente i Italia fra starten av 1900-tallet. I starten var det ingen som tok instrumentet melodicaen særlig seriøst, så det var først tiår senere at musikere fikk øynene opp for dette spennende instrumentet og det ble tatt mer seriøst. Komponisten, Steve Reich, og jazzmusikeren, Phil Moore, var de første store musikerne som brukte melodicaen i deres musikk. Nå blir instrumentet brukt i flere forskjellig typer av sjangere, alt fra blues og til moderne popmusikk. Så før du bestemmer deg for å kjøpe en melodica, bør du finne ut av ditt formål med å spille på dette instrumentet - er det for gøy eller er du profesjonell musiker? Formålet med instrumentet henger ofte sammen med prisen av instrumentet. Hvis du kjøper en dyrere melodica, vil den ha bedre kvalitet og gi en bedre lyd enn hvis du kjøper en billigere versjon.

 

Melodicaen blir godkjent og kvalitetssjekket før vi sender den til deg!

Det er viktig for oss i DanMusikk at vi tilbyr den beste servicen på markedet. For å gjøre dette, importerer vi de fleste av produktene våres selv, som betyr at vi kan levere billige melodica med god kvalitet. Før vi sender melodica til deg, dobbeltsjekker vi alltid at instrumentet fungerer som den skal. Vi har lang erfaring med over 16 år med online salg av musikkinstrumenter og tilbehør, og kan dermed love at du snakker med profesjonelle fagfolk med lang erfaring for musikkinstrumenter som melodica. Vi vil dermed alltid hjelpe deg hvis du er i tvil om hvilken melodica du skal velge. Vi lover rask levering, og hos oss kan du enkelt returnere melodicaen hvis den ikke passer til dine behov.