Loading

Midi-keyboard

I denne kategorien finner du våre MIDI-keyboards. Trenger du et MIDI-keyboard, da har du kommet til rett sted. Vi har det beste utvalget av USB-MIDI-keyboards i ulike størrelser og med forskjellige muligheter. Et USB-MIDI-keyboard kan enkelt kobles til datamaskinen via USB-porten, og da er du i gang. Et MIDI-keyboard har ingen innebygde lyder, men brukes til å aktivere lyder i et lydprogram på datamaskinen.

9 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

9 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Midi-keyboard til forskjellige størrelser og fasonger!

Har du alltid drømt om å ha et eget hjemmestudio og innspille egen musikk og stemme? Men så mangler du kanskje et MIDI-keyboard for at alt skal være på plass? Da har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et bredt utvalg av MIDI-keyboard. Et MIDI-keyboard ligner på et alminnelig keyboard, men pleier ikke innebære å ha innebygde, egne lyder. Hvis du da har et USB-lydkort, kan du koble ditt MIDI-keyboard til dataen via USB-porten, og da vil keyboardet hjelpe med å aktivere lydene i ditt lydprogram på din datamaskin. Hos oss finner du det beste utvalget av USB-MIDI-keyboard i ulike størrelser og farger, med forskjellige muligheter. For at MIDI-keyboardet skal kunne produsere diverse lyder behøves den å brukes sammen med en programvare som er egnet til din datamaskin. Hos oss tilbyr vi både programvarer for MAC og PC.

Funksjonen av en MIDI-keyboard 

MIDI-keyboardet startet opp ved 1980-tallet. Da var formålet å gi artister mulighet for å styre lyden av flere synthesizere fra ett enkelt keyboard, istedenfor å benytte seg av forskjellige håndgripelige instrumenter. På denne måten ville det bli enda mer overskuelig for en artist å utvikle ny musikk. Utviklingen av dette har vært en stor suksess, hvor flere benytter seg av fordelen ved fleksibiliteten man kan få ved å bruke et MIDI-keyboard. Derfor kan man jo si at et MIDI-keyboard er et alt-mulig-instrument, fordi du kan spille forskjellige instrumenter uten å investere i eksempelvis trommer, gitar, piano osv. Derfor er dette også en meget smart løsning, hvis man ikke har råd eller plass til å kjøpe håndgripelige instrumenter. MIDI-keyboardet er normalt tilgjengeligt med 25, 49, 61 eller 88 tangenter, hvorav nesten alle MIDI-keyboardene har en octave shift-knapp så du kan få tilgang til hele tone-utvalget. MIDI-keyboardet har også flere knapper, hvor disse kan kontrollere programvaren som viser en reaksjon på MIDI-signalene. Så det opprinnelig målet med en MIDI-keyboard er å kunne styre andre moduler ved hjelp av kun ett enkelt keyboard. Hvis ditt setup baseres på MIDI er dine muligheter nesten begrenselige og kun fantasien setter grenser, med de utallige mulighetene et MIDI-keyboard gir.

Velg riktig MIDI-keyboard

Hos oss finner du et bredt utvalg av MIDI-keyboard, i forskjellige størrelser og fasonger, til en billig penge men også til en litt mer eksklusiv keyboard. Hvis ditt keyboard kun skal brukes til trommer eller samples, holder det å kjøpe en av de kortere MIDI-keyboard modeller. Men hvis du ønsker et keyboard som kan erstatte flere forskjellige instrumenter, så bør du investere i en lenger modell som derfor også har flere tangenter. Med vårt gode utvalg av MIDI-keyboard kan det være vanskelig å velge det riktig produkt for deg. Hvis du har spørsmål i forhold til hva du skal velge, vil vi alltid hjelpe deg så du får det riktig MIDI-keyboard. Avhengig av dine ønsker og preferanser finner vi det rette MIDI-keyboard til det. Avhengig av dine behov, vil du enkelt kunne få et billig keyboard som fungerer like så godt som de mer eksklusive.