Loading

Forsterkere & miksere m.m.

I lang tid har det vært en kamp om å finne ønskede forsterkere til ens musikalske utskeielser. Vi har ikke det største utvalg, men til gjengjeld lover vi at vi har valgt ut de beste produktene til billige priser. Siden vi importere våre egne produkter, lover vi at du får kvalitetsprodukter uten den høye prisen. 

Modellen for deg

Forsterkere kommer i mange forskjellige utførelser og løsninger, vår ekspert rådgivere er alltid klar til å guide deg gjennom vårt utvalg av gitar og bass forsterkere, slik at vi sammen kan finne den rette modellen for dine behov. Vi er spesialister på produkter fra primært Thornton og Omnitronic som vi tror kan levere de beste funksjonene på markedet.

De mange varianter

Vi holder alt fra nybegynner forsterker, forsterker for de erfarne og effekt prosessorer, noe som gjør det mer behendig for deg uten mye plass. Videre er vi også i stand til å levere fotbryter pedaler som lar deg skifte kanal eller koble en eller flere effekter på forsterkeren din. Sammen med disse, får du også de nødvendige kabler til den.

Forsterker for dine behov

Sammen med mange av våre produktbeskrivelser til våre ulike forsterkere, har vi vedlagt en innledende video slik at du kan få mer enn bare vanlige bilder for å få en følelse av forsterkeren. Bli guidet gjennom de ulike alternativene med dine neste amp takket være våre behjælpsomme teknikere. Her vil du være i stand til å høre hva din amp er i stand til.

Komme i gang...

Hvis du ikke er helt forvandt med forsterkere alternativer, og anser deg selv en nybegynner i faget, anbefaler vi deg å ta en nærmere titt på våre start forsterkere fra DG Electronics, hvor det er mer krevende enn at du setter inn gitar eller bass, og du vil oppleve den villeste rock sound komme ut av undring.

Hvordan er det mulig?

Du ønsker kanskje å pare om våre billige priser som er langt under det normale for hva annet du forventer å finne i kvalitet forsterkere, men vi har gjort et scoop med disse produktene, som aldri avslappet kvalitet, men likevel ikke med formue. Hos oss er du alltid garantert et kvalitetsprodukt takket være vår selv import av varer.

For den erfarne

Føler du deg hjemme i forsterker verden, vil vi lett kunne tilby et produkt hvor du får flere effekter som bør være egnet for din spesifikke lyd. Her finner du flere innganger til jack og flere innebygde høyttalere som gjør det mulig å skape en høyere lyd. Her er muligheten til å spille opp på større sammenkomster.

Ingen trange steder

Har ikke stor plass eller er du alltid på farten, kan vi tilby deg deilige bærbare forsterkere som er klare til å ta underarmen. Flere av disse produktene kjøre på batterier, og alltid levere den beste lyden som vi alltid er ute etter når vi må velge de produktene som vi ønsker å selge til deg....

 

Liten, men effektiv

For de som ønsker å spille med lyden uten det opp for mye, vi har ulike effekter prosessorer i vårt lager. Her er muligheten til å ha akkurat de samme effektene som i en forsterker som du kan samtidig koble direkte og dermed har flere effekter på din gitar eller bass. Men det er også mulighet for å koble til hodetelefonene og praksis, når du vil....

Hva venter du på?

Har du alltid vært en drøm å ta scenen som din store gitarhelter, så ta drømmen som sitt utgangspunkt med en av våre super kvalitet forsterkere. Selv om du ønsker å trene hjemme i ditt private hjem eller rocke på scenen med bandet ditt, vi har ingen tvil riktig amp for dine behov.