Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Forsterkere & miksere m.m.

Forsterkere & miksere m.m.

Siden tidenes morgen har det vært en kamp om å finne ønsket forsterker til ens musiske utskeielser. Hos oss sitter vi ikke inne med det største utvalget på lager, men til gjengjeld lover vi at vi har utvalgt prima produkter gjennom vår skarpe utvelgelsesprosess. Når du gjør ditt kjøp hos oss, er du garantert et kvalitetsprodukt uten høy pris, da vår egenimport sikrer lav pris.

Effekt-prosessorer

Gå til kategori

Bluetooth sendere og mottakere

Gå til kategori

Bager for miksere

Gå til kategori

Hodetelefon-forsterkere

Gå til kategori

Trådløs in-ear-monitor

Gå til kategori

Phantom power-strømforsyning

Gå til kategori

Rack-delefilter

Gå til kategori

Finn den perfekte forsterkeren for deg!

Ønsker du en ny forsterker? Da har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et godt utvalg av forsterkere, og våres eksperter vil alltid kunne hjelpe deg med å finne den riktige forsterkeren til ditt behov. Hvis du ønsker ekstra volum i lyden når du lytter til musikk, eller hvis du ønsker enda mer spenning når du ser en film? Da bør du investere i en forsterker. En forsterker er akkurat hva ordet indikerer, en enhet som forsterker lyden og gjør den enda tydeligere. En forsterker kan settes til et tradisjonelt stereoanlegg, CD-spiller, radio, TV eller andre enheter. En forsterker virker ikke separat, da den må være koblet opp til en enhet eller høyttaler. Derfor er det viktig at man velger en forsterker som passer til den enhet man har.

 

Stor forskjell

En forsterker sørger for at det er watt, altså nok krefter til å sende lyd ut gjennom dine enheter som eksempelvis høyttaler, radio eller CD-spiller. Neon forsterkere er separate, og noen er innebygd i forskjellige typer av høyttalere. Før i tiden var forsterkere store og tunge, og kostet en formue. Mens i dag kan du kjøpe digitale forsterkere som kun veier en brøkdel men samtidig gir like god lyd og effekt. Som forhandler av forsterkere kan vi stå inne for at våre produkter er av best kvalitet og at forsterkerne gir en ekstraordinær lyd og effekt.

 

Fordelen

Mange vil tenke at en forsterker er stor og tar unødvendig plass i forhold til å kun ha en høyttaler. Men, vi kan love deg at du vil merke markant stor forskjell på lyden ved å ha en forsterker til din høyttaler. I forhold til pris finnes det i dag forskjellige forsterkere til forskjellige priser. For mange år siden ville en forsterker kostet en formue, men grunnet den teknologiske utviklingen har det blitt mulig å kjøpe en god forsterker til en fornuftig pris. Forsterkere finnes også i forskjellige størrelser, så du ikke føler at den tar for mye plass i ditt hjem. Når vi utvelger hvilke forsterkere vi selger hos oss, er god lyd en viktig faktor som forsterkeren må ha, derfor vet vi at alle våres produkter er av topp kvalitet.

 

Den beste service får du hos DanMusikk!

Hos oss får du et bredt utvalg av forsterkere, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil forsterker kan du enkelt returnere og eventuelt finne en ny forsterker som passer for deg. Vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge en forsterker til deg. Vi sørger derfor alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager. Vi kjøper forsterkere direkte fra de største produsentene og importerer dermed alle våre produkter selv, og leverer derfor produkter til best kvalitet til en billigere pris enn våres konkurrenter. Drøm deg bort i vårt brede utvalg av forsterkere, så kan du kan leve ut drømmen om å bli en ordentlig rockestjerne.