Loading

Rackkasser

I denne kategorien finner du våre rack-kasser. Trenger du en rack-kasse, så har du kommet til rett sted. Vi har det beste utvalget av rackkasser, både plast-rackkasser og tre-rackkasser. Med og uten hjul. Rack-skuffer, rack mount, mikrofon-kasse, etc. Vi importerer selv våre rackkasser og kan derfor tilby deg en rackkasse i en skikkelig bra kvalitet til en unik, rimelig pris.

10 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

10 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Et av de sentrale komponentene i ethvert turné-oppsett er de allestedsnærværende flightene. Uansett om du stabler forsterkere, skal ha kompressorer og effekter med på landeveien, eller du skal sette sammen et komplett lydanlegg, så trenger du de riktige flightene med riktig antall rackplasser (U), riktig dypde og riktig beskyttelse. Det første du vil se etter, er det samlede antall monteringsrom eller "rackenheter" (kallt U eller units) i flighten. Hver rackenhet er 1,75 tommer høy, hvilket bør gi deg en god ide om hvor stor din flight må være. Du må kanskje overveie å velge to flighter i stedet for én stor, særlig hvis du skal flytte utstyret ditt ofte. Forskjellig rackmonterbart utstyr krever forskjellig dybde, så du må holde øye med dypden på flighten før du bestemmer deg.

 

Det neste du må overveie med hensyn til flighter, er det materialet som flighten er laget av. Materialet spiller en rolle for hvor mye beskyttelse flighten vil gi utstyret ditt. Den generelle regelen er at det er en avveining mellom vekt og beskyttelse: Jo lettere materialet er, desto mere bærbart er rackkassen. Jo tyngre materialet er, desto bedre beskyttelse gir rackkassen. Når du har funnet din rackkasse, må du kanskje bruke rackskuffer, -hyller og skruer for å montere utstyret ditt. I tillegg til rackkasser har vi også det vesentlige racktilbehøret. Alt sammen på lager og klar til avsendelse! Ta en titt på utvalget vårt, og hvis du ikke kan finne det du leter etter må du ringe til din personlige produktspesialist.