Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Spillere & karaoke

Spillere & karaoke

I denne kategorien har vi samlet våre spillere, dvs. CD-spillere (både enkle og dobbelte spillere), platespillere (både USB- og DJ-versjoner), karaoke-spillere og DJ-spillere til å koble til datamaskin. Vi har valgt å forhandle de beste modellene
til den beste prisen, så vårt utvalg er ikke så stort, så det er lett for deg å velge den rette spilleren til riktige prisen.

Kjøp lydutstyr hos DanMusikk!

I denne kategorien finner du et godt utvalg av de beste spillere og karaoke produktene du behøver til ditt behov eller din begivenhet. Her finner du CD-spillere (både enkle og doble spillere), karaoke-spillere, DJ-kontrollere, platespillere (både USB- og DJ-versjoner) og båndopptakere. Skal du holde en fest, eller ønsker å utforske lydutstyr og spille mer musikk kan vi garantere at du finner de perfekte produktene hos oss. Vi har valgt ut de beste produktene til de beste priser for deg, så utvalget ikke er for stort og komplisert. Hvis du skulle være usikker over hvilke produkter du skulle velge, er våres kundeservice alltid behjelpelig til å svare på spørsmål angående hvilke produkter som passer for deg.

DJ-kontrollere

Hos oss får du kjøpt flere typer av DJ-sett som du kan koble til din datamaskin, med mulighet til å mikse MP3 eller iTunes-filer. Dette er et populært fenomen blant kjente DJs verden over, som spiller deres musikk fra deres datamaskiner. Hos oss finner du forskjellige DJ-kontroller til nybegynnere og den mer profosjonelle DJ’eren, til både lave og litt høyere priser. Produktene som DanMusikk tilbyr kan brukes til både hjemmebruk og hvis du ønsker å holde en større fest.

Karaoke

Har du lyst til å synge karaoke til både gamle og nye hits? Hos oss finner du både karaoke-spillere og karaoke-sanger. Vi har sanger fra 60-tallet og de nyeste sangene fra 2000-tallet. Karaoke startet opp i Japan i 1970, og har siden blitt utbredt verden over. Det er nemlig kjempegod underholdning hvor du kan synge sammen med både venner og familie.

CD-spiller

Ønsker du å finne en CD-spiller til en god pris? Da har du kommet til rett nettside. Avspill dine CD’er i en kvalitet CD-spiller, som kan kjøpes til en god pris hos oss. Våres CD-spillere gir en god, klar lyd, så din musikkopplevelse blir eksepsjonell. Våres CD-spillere kan brukes både til amatøren samt den profesjonelle.

Platespiller

Vinyl og platespillerer har hatt et stort comeback de seneste år, og det er det perfekte lydutstyret for deg hvis du ønsker en mer autentisk lyd av musikken. Uansett om du hører til den eldre generasjon som fortsatt har store LP-samlinger fra 70, 80- tallet, eller om man er fra den yngre generasjon, kan du fortsatt være med på bølgen om gjenoppstandelsen av platespillere. Hos oss finner du både plate-spillere, forsterkere og vinyler.

Kjøp spillere og karaoke!

I denne kategorien finner du som nevnt ovenstående de beste utstyrene innenfor spillere og karaoke så du enkelt finner det riktig lydutstyret til den riktige prisen. Hos oss kan du kjøpe spillere og karaoke som kobles til din datamaskin så du kan spille din egen musikk og mikse sanger. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lyd anlegg og utstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke lydanlegg, spillere eller karaoke spillere du skal velge.